Po psychickém kolapsu, který jí způsobila náhlá smrt exmanžela, nebyla Tanja schopna několik dní mluvit. Až teď se ke skonu otce své dcery Nikoly (30) dokázala vyjádřit.

Dojemné vyznání

„Do poslední chvíle byl hrdina a bojovník. Bojoval sám za sebe i ostatní,“ začala svoji vzpomínku rockerka. „Nevychloubal se tím, co dokázal, titulem ani bohatstvím. Byl tvrdý k sobě i ostatním a bylo těžké, téměř nemyslitelné, s ním udržet krok,“ napsala Tanja o lídru skupiny Citron a také mediálním magnátovi, který zachránil TV Šlágr. „Děkuji ti, Radime, za Nikolku, Tanju a Citron. Byl jsi silný a nezlomný. Nikdo ovšem netušil, ani ty ne, že odejdeš tak nečekaně a brzy,“ vzkázala exmanželovi prostřednictvím facebooku.

VIDEO: Slunečná opravdu skončí, víme kdy! A Borhyová konečně ukázala partnera

Video
Video se připravuje ...

Slunečná opravdu skončí, víme kdy! A Borhyová konečně ukázala partnera Blesk

Půjdu dál

Zpěvačka také poprvé veřejně přiznala, že exmanželova smrt je druhým odchodem blízké osoby v krátké době. „V prosinci minulého roku celou naši rodinu zasáhla smrt naší maminky Ludmily Trebulové – babičky, a následně v březnu i nečekaný odchod Radima. Proto ten smutek,“ posteskla si Tanja. „Je toho nějak v poslední době hodně. Nedá se nic dělat, ale určitě nejsem sama a půjdu se svými blízkými dál...“ dodala.

Po rozvodu zůstali kamarádi

Tanja se s Radimem rozvedla kvůli jeho milenkám. Po čase si ale k sobě znovu našli cestu a stali se z nich dobří kamarádi. Nejen kvůli muzice, ale hlavně kvůli dceři Nikole, která z nich na začátku roku udělala babičku a dědu, když se jí narodil syn Sebastian.

Rozloučení v kruhu rodinném

Poslední rozloučení s Radimem Pařízkem podle informací Blesku proběhlo v rodinném kruhu. Větší vzpomínková akce na hudebníka a mediálního magnáta proběhne po rozvolnění vládních opatření.

VIDEO: Štaidl měl přání, které si nestihl splnit. A Farna ukázala nové tělo. Jak to dokázala?

Video
Video se připravuje ...

Štaidl měl přání, které si nestihl splnit. A Farna ukázala nové tělo. Jak to dokázala? Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
14 fotografií