Mrzlo, až praštělo. Ona se proto navlékla do fialové péřové bundy, on se vybavil tmavým kabátem. Společně, bok po boku, pak vyrazili na procházku slunečnou, byť ledovou Prahou. 

Smáli se, povídali si a měli oči jen jeden pro druhého. A když už valentýnskou vycházku nemohli zakončit na romantickém obědě či večeři, koupili si s sebou aspoň kávu. Hned jak se zbavili kelímků, televizní fešák svou polovičku objal kolem pasu a nakonec ji za sloupem na železničním mostě u pražské náplavky líbal. „Není pochyb, že patřili k sobě. Chovali se jako zamilovaná dvojice,“ prozradil Blesku kolemjdoucí.

Ještě v létě se však oba vykrucovali, jakmile na jejich vztah přišla řeč. „S Markem se známe,“ přiznala deníku Blesk Bezděková. „Nevídáme se, v době, kdy byla karanténa, lidé často navštěvovali stejná místa a nic to neznamenalo,“ vysvětlovala, že podle svých »Instagramů« byli oba ve stejnou dobu na výletě na Kokořínsku.

VIDEO: Misska Bezděková: Andreo, kdo je tvůj kluk? Lambora, nebo Mirai? 

Video
Video se připravuje ...

Misska Bezděková: Andreo, kdo je tvůj kluk? Lambora nebo Mirai? Markéta Reinischová,

Kápnou konečně božskou? Ať tak či tak, modelka seriálového Janka Linharta po procházce pozvala k sobě domů na Letnou, kam se nedávno přestěhovala. Pouštěli si Slunečnou?

Před Markem chodila Bezděková s modelem Pavlem Gillernem (23). Na afterpárty po vyhlášení Global Social Awards 2019 se ale měla zaplést s modelem Petrem Havránkem, a rozešli se. Mezi její další partnery patřil i Muž roku 2016 Miroslav Dubovický (29), který nyní čeká miminko s Veronikou Kopřivovou (29). To Marek Lambora je větší tajnůstkář. Veřejně se zatím hlásil jen k herečce Šárce Vaculíkové (33) z Ulice

Hvězdu seriálu Slunečná by diváci ovšem nejradši viděli po boku Evy Burešové (27), představitelky Týny Popelkové, se kterou na obrazovce randí. Společné mají ale jen to, že v civilu oba tutlají své partnery! Pohledná tmavovláska zase dlouho zapírala svůj vztah s porotcem MasterChefa Přemkem Forejtem (33). O tom, co je mezi nimi, promluvila teprve před týdnem. „Je velký štěstí, když najdeš někoho, s kým si máš pořád co říct. My jsme schopní prokecat hodiny,“ libovala si Burešová.

VIDEO: Marek Lambora ze Slunečné v kostýmu jako ve Hře o trůny 15 minut šněroval tkaničky

Video
Video se připravuje ...

Marek Lambora ze Slunečné v kostýmu jako ve Hře o trůny 15 minut šněroval tkaničky Adam Balažovič/BPŽ

Fotogalerie
76 fotografií