Tmavovlasá herečka a zpěvačka Eva Burešová, která má aktuálně úspěch v primáckém seriálu Slunečná, již nějakou dobu září po boku Přemka Forejta, známého z kulinářské show MasterChef Česko na Nově. Přestože zprvu svou lásku veřejně ventilovat nechtěla, pro pořad Showtime se přece jenom rozpovídala, jak jejich vztah vlastně začal. Mnozí byli totiž přesvědčeni, že ona pomyslná jiskra přeskočila v pořadu Tvoje tvář má známý hlas, kde Forejt vystupoval coby Justin Timberlake (40) s písničkou Señorita. Burešová mu totiž přede všemi ukazovala obrovské srdíčko nakreslené na papíře a ze všech porotců mu nejhlasitěji aplaudovala!

„Ode mě to ale byla jenom podpora, protože vím, že byl hrozně nervózní,“ vysvětlovala představitelka rázné statkářky Týny Popelkové na kamery CNN Prima News. Láska na první pohled to tedy rozhodně nebyla. „V té době jsem vůbec necítila, že bych s ním mohla něco někdy zažít, to tak nebylo, to až pak. Potom jsme si párkrát napsali, párkrát jsme šli na večeři… A až později jsem si řekla, že to jo, tyjo,“ usmívala se Burešová. Forejt jí navíc podle všeho pomohl se zařízením bytu, který loni v říjnu zakoupila. Jak na svém instagramu ukázala, k servírování jídla používá seříznuté pařezy. A to je právě „trade mark“ oblíbený u známého šéfkuchaře...

VIDEO: Eva Burešová o bývalém partnerovi a koronaviru

Video
Video se připravuje ...

Eva Burešová o bývalém partnerovi a koronaviru Kateřina Štichová, Jan Jedlička

Kdo by ovšem čekal, že si ji slavný kuchař získá svým umem za plotnou, ten je na omylu. Evu, která v dobách před koronavirovou pandemií zářila na prknech, jež znamenají svět, v muzikálech Dracula, Cyrano či Čas růží, uchvátil něčím docela jiným… „Okouzlil mě tím, co mnozí netuší – tím, jaký má hlas. On občas vezme kytaru a jenom tak něco zahraje, a je to fakt jako hustý. Takže tím mě asi okouzlil víc než kuchyní. Zatím,“ dodala potutelně kráska, o níž se mimochodem v době, kdy sama byla účastnicí Tváře, často psalo v souvislosti s poruchami příjmu potravy. Ona však anorexii vždy popírala, byť drasticky zhubla, a dokonce skončila v nemocnici na kapačkách.

Na Forejtovi, jenž i po třicítce oplývá velkou dávkou charismatu a klukovského šarmu, se jí prý líbí i to, že je hodně upovídaný. Stejně jako ona. „Je velký štěstí, když najdeš někoho, s kým si máš pořád co říct. My jsme schopní prokecat hodiny,“ libovala si Burešová, která svého partnera již seznámila jak se svými rodiči, tak i se synkem Nathanielem (3), kterého má s hudebníkem Michaelem Krásným (37). Sám Forejt se na téma své nové lásky vyjádřil velice dojemně. „To, co je mezi mnou a Evičkou, je mi posvátné,“ tvrdil.

VIDEO: LESK! Agáta vyplatí Prachaře, miliony od mámy nestačí! A Forejt promluvil o vztahu s Burešovou

Video
Video se připravuje ...

Agáta vyplatí Prachaře, miliony od mámy nestačí! A Forejt promluvil o vztahu s Burešovou Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
63 fotografií