Pěvecká soutěž pomohla Thomasovi nastartovat kariéru a jako jednomu z mála z jeho kolegů z pěveckých soutěží se mu podařilo uchytit v showbyznysu. Dnes je z něj divadelní a muzikálový herec a je i tváří Ranních novin televize JOJ, kde uvádí část o společenském životě celebrit.

Před deseti lety se oženil s Angličankou Abbie a vychovávají syna Noaha. Ale už zanedlouho se rodinka rozroste o dalšího člena. Puskailerova manželka je na konci druhého trimestru těhotenství. 

Thomas se jednoduše umí obracet, a to nejen co se jeho práce a rozšiřování rodiny týká. Jako správný chlap se popral i s bydlením v bratislavském bytě s terasou. V jejich hnízdečku dokázal sám vyrobit některé kusy nábytku z palet, obložit dřevem stěny ve své pracovně a další potřebné věci. 

VIDEO: Bronzový SuperStar Martin Schreiner: Připravil se o hlasy kvůli jedné věci!

Video
Video se připravuje ...

Bronzový SuperStar Martin Schreiner: Připravil se o hlasy kvůli jedné věci! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

K zařizování bytu přispěla i Abbie, která se momentálně nejvíce věnuje malování, a tak její obrazy vdechly jejich bytu duši a vytvořily z něj útulné prostředí.

Na poličkách jsou jejich společné snímky, sošky a další předměty, které jim připomínají jejich spokojené životní okamžiky. 

VIDEO: Stříbrná SuperStar Eliška Rusková v modelu, který odhalil vše!

Video
Video se připravuje ...

Stříbrná SuperStar Eliška Rusková v modelu, který odhalil vše! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
20 fotografií