I když to na sociální síti, kde ji sleduje 321 tisíc fanoušků, vypadá, že je už zdravá a nic ji netrápí, není tomu tak. Se svými problémy se svěřila svým sledujícím v tzv. otázkách na tělo. 

Byla jsem u své obvodní lékařky a odcházela jsem s brekem, protože se mi vrátil ten pocit zmaru, kdy jsem se aktivně léčila na klinice v Německu. Všechno se zlepšilo a jsem v nejlepším stavu, v jakém jsem za strašně dlouhou dobu. Zmizely mi bolesti kyčlí, strašné únavy, ale to je v pohodě, můžu žít, ale co je nejhorší, jsou moje kolena,“ netají se Anna Kadeřávková, která boreliózu chytla v sedmi letech. Zaléčila ji, ale v 18 se vrátila. 

VIDEO: Anna Kadeřávková: Léčba boreliózy už mě stála půl milionu!

Video
Video se připravuje ...

Anna Kadeřávková: Léčba boreliózy už mě stála půl milionu! Petr Macek, Aleš Brunclík

Kolena mě bolí už rok a půl a nikdo mi není schopen pomoct. Byla jsem na ortopedii, revmatologii, na RTG, na testech, nic nezjistili. Kolena mě bolí tak, že neudělám dřep, nemohu se ohnout pro věci, nic zvednout, podat, nemůžu si jen tak kleknout na zem při skládání věcí, a to nemluvím o cvičení,“ tvrdí herečka. 

Po čtyřměsíční intenzivní léčbě antibiotiky kapačkou, která jí moc nepomohla, se rozhodla pro tzv. amazonský protokol. Jde o bylinné vyčištění od všech patogenních a parazitárních organizmů v těle a detoxikaci od kovů a chemických jedů. Je to dvousložkový protokol, první složkou je bylinná směs zvaná - Rudý strom a druhá je Dračí krev, vše je přesně dávkováno. 

VIDEO: Princezna z Kouzelníka Žita Kadeřávková: K roli si pomohla lží!

Video
Video se připravuje ...

Princezna z Kouzelníka Žita Kadeřávková: K roli si pomohla lží! Tereza Kühnelová, Blesk

Fotogalerie
51 fotografií