Dříve sociálně velmi aktivní zpěvák se fanouškům na instagramu dlouho neozval. Jeho poslední příspěvek byla vzpomínka z návštěvy Snídaně s Novou s kolegy ze soutěže. Fanynky se pomalu začaly obávat, zda je Májský v pořádku, v minulosti totiž bojoval s depresemi a úzkostmi a tyto koronavirové časy nejsou pro vnímavější jedince zrovna jednoduché.

To nakonec potvrdil sám zpěvák u víkendového příspěvku, který byl jeho prvním v letošním roce. K velmi temné černobílé fotografii, na níž má delší tmavé vlasy, zvýrazněné oči zalité smutkem a nezdravě vyhublou tvář s vystouplými lícními kostmi a jako břitva ostrou čelistí, napsal: „Směju se s nimi, ale nikomu nevěřím.“

Video: Bronzový SuperStar Martin Schreiner: Připravil se o hlasy kvůli jedné věci! 

Video
Video se připravuje ...

Bronzový SuperStar Martin Schreiner: Připravil se o hlasy kvůli jedné věci! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Znepokojené fanoušky jeho proměna nepříjemně překvapila. „Ježiš, co ti je?“ ptala se jedna dívčina. „Oči mluví beze slov a ty tvoje jsou smutné,“ napsala další. „Najez se,“ prosila ho třetí. Májský se loni rozpovídal o depresivních stavech. „Bojoval jsem s depresemi a úzkostí, hlavně v době, kdy jsem studoval v Londýně. Teď je ale všechno jiné a bude to lepší i ve vašem případě, slibuji,“ vzkázal tehdy fanouškům. Problémy se ale možná vrátily, alespoň to tak působí. 

Mladičký Timotej Májský se v loňském ročníku SuperStar probojoval do TOP 10. Lamač dívčích srdcí s nezaměnitelným hlubokým hlasem ale nedokázal očarovat diváky natolik, aby mu zaslali co největší množství hlasů. Na vině bylo především arogantní chování, kterým si znechutil i Paľa Haberu (58).

VIDEO: SuperStar: To byla psychiatrie! Chtělo se mi blít! Kat Palo tvrdě zkritizoval soutěžícího

Video
Video se připravuje ...

SuperStar: To byla psychiatrie! Chtělo se mi blít! Kat Palo tvrdě zkritizoval soutěžícího TV Nova

Fotogalerie
53 fotografií