Kateřina se minulý pátek objevila v show Fun Rádia, ale bylo dost těžké zařadit si, komu patří hlas ve studiu. Nakonec se ukázalo, že zpěvačka je po nemoci. A ne ledajaké. Bojovala s koronavirem. „Ano, chytila ​​jsem černého Petra. Bylo to hnusné,“ prozradila Katarína Knechtová.

Přitom vůbec netuší, kde se nakazila. „Byla jsem v intenzivním kontaktu s lidmi a vůbec si nejsem vědoma, že by měl někdo byť jen rýmu,“ řekla Katka v rádiu.

Prvním příznakem byl u ní hrozný tlak na hrudi, rýmu ani horečky neměla, cítila se ale, jako by se její tělo zmítalo ve vysokých teplotách. „Měla jsem pocit, že mám čtyřicítky teploty, že nemohu chodit, že mě bolí kosti, svaly, přitom jsem horečku neměla,“ popsala nepříjemné symptomy covidu-19.    

VIDEO: SuperStar 2018: Katarína Knechtová podpořila zlomenou soutěžící!

Video
Video se připravuje ...

SuperStar 2018: Katarína Knechtová podpořila zlomenou soutěžící! TV Nova

A to ještě nebylo všechno. U zpěvačky se projevy nemoci každou chvíli měnily. Dokonce jí najednou otekl jazyk a udělaly se jí afty. Stejně nečekaně, jako tyto příznaky přišly, ale naštěstí i odešly. Kromě toho cítila celkovou únavu, ztratila chuť i čich. Několik týdnů tedy byla izolována od okolí.

Ale to není nejhorší, Knechtové se změnil hlas a navíc ani nestačí s dechem tak jako kdysi. „Cítím rozdíl při zpěvu. Budu muset na tom pracovat, protože jsem byla ve studiu a zjistila jsem, že je to trošku problém. Že jednak je člověk zesláblý a jednak ta kapacita plic... Nevím, necítím tu rezervu, jakou jsem měla,“ dodala jedna z porotkyň SuperStar. 

VIDEO: Svou účast lidem postiženým katastrofou vyjádřila Katarína Knechtová, která z Prešova pochází.

Video
Video se připravuje ...

Svou účast lidem postiženým katastrofou vyjádřila Katarína Knechtová, která z Prešova pochází.. Instagram/Kataríny Knechtové

Fotogalerie
33 fotografií