Není to tak dávno, co svůdná Dara Rolins otevřeně přiznala, že ji pandemie viru covid-19 připravila o miliony korun. Musela od jara zrušit celou řadu koncertů, hraní po klubech a plesech, i vystoupení na soukromých akcích. Místo toho, aby si stěžovala, jak se současná situace zlá a nespravedlivá, hledá na ní i nějaká ta pozitiva. I když hraním aktuálně nevydělává, v mínusu není – především z toho důvodu, že je živa i ze sociálních sítí. „Ne každý má tu možnost vydělat peníze v této kruté době, což je velmi špatné. Nebýt mých aktivit mimo hudby, tak bych měla opravdu fatální problémy,“ připustila pro deník Nový čas.

Takhle jí ovšem nehrozí, že by měla hluboko do kapsy. A kromě toho se jí teď daří nějaké ty penízky i ušetřit. „V první řadě určitě ušetřím na benzínu, to je alfa omega. Za normálních okolností najezdím tisíce kilometrů, ale nyní sedím na zadku nebo se pohybuji maximálně po Praze. Určitě ušetřím i za jídlo, protože si dost často dávám pracovní schůzky v restauracích a spojím to s dobrým obědem nebo večeří,“ vypočítávala Dara, co k radosti svých followerů dává na svůj instagram jeden sexy snímek za druhým. Akorát těch fotek v bikinách letos ubylo, jelikož si nemohla dopřát svou tradiční dovolenou na Bali…

VIDEO: Dara Rolins: Šaty, ve kterých jsem poprvé zpívala s Gottem, má maminka v mauzoleu

Video
Video se připravuje ...

Dara Rolins: Šaty, ve kterých jsem poprvé zpívala s Gottem, má maminka v mauzoleu Adam Balažovič/BPŽ

Interpretka hitů Poď sa rozbiť, Celý svet je naš, anebo Pena, která se proslavila ještě jako malé dítko duetem s Karlem Gottem (†80) Zvonky štěstí, dokáže ušetřit i na jiných položkách. „Co se týče oblečení, nakupuji nárazově většinou online nebo na cestách. Mám i pár oblíbených obchodů v Praze, které nabízejí zboží přes web, takže pokud bych velmi chtěla, dokázala bych utratit peníze i v této době,“ dodala. Jenže neutrácí, a to z jednoho velice prostého důvodu: tyto nové hadříky by pak „neměla kam vynést“. Měsíčně tak prý nastřádá cca 600 euro, tedy necelých 16 tisíc korun. A to rozhodně není zanedbatelná částka!

VIDEO: Dara Rolins a její potěšení: Randím o sto šest! Muži o mně sní

Video
Video se připravuje ...

Dara Rolins a její potěšení: Randím o sto šest! Muži o mně sní Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
80 fotografií