Jedni ho milovali, druzí nenáviděli. Z jeho nakřáplého hlasu v jedné tónině padaly dívkám kalhotky ke kotníkům, v Paľu Haberovi ovšem vyvolával pocit na zvracení. Timotej Májský se v letošním ročníku pěvecké soutěže probojoval do TOP 10, a přestože si pohádkovou výhru neodnesl, naskytla se mu příležitost, nad níž by se i těm největším hvězdám showbyznysu nadšením roztřásla kolena.

„Kygo mi zničehonic lajkl fotku z castingu,“ zmínil mladý zpěvák webu Markíza.sk moment, který mu možná změní život. Kygo je proslulý DJ, jenž naposled upoutal pozornost oživením dávno zapomenutého hitu zesnulé zpěvačky Whitney Houstonové (†48) Higher Love.

Májský se domníval, že jde o omyl, přesto se odvážil DJovi napsat, poděkoval mu a vyznal svůj obdiv. Ke svému překvapení se dočkal odpovědi a rovnou i pracovní nabídky, kterou jednoduše nemohl odmítnout.

Video: SuperStar Super výběr: Soutěžící se zdržel na toaletě!

Video
Video se připravuje ...

SuperStar Super výběr: Soutěžící se zdržel na toaletě! TV Nova

„(Kygo napsal), že děkuje, líbí se mu můj hlas a že bychom mohli navázat spolupráci. Velmi mě to potěšilo, Kygo je skutečně jeden z hlavních důvodů, proč jsem se začal věnovat produkci, hrozně ho obdivuju,“ povídal nadšeně a dodal, že ač se to někomu může zdát jako banalita, on chválu od svého největšího idolu bere jako obrovskou motivaci.

Zda se už s Kygem domluvil na něčem konkrétnějším, Májský tají, je však jisté, že pokud nový hit pod záštitou světově proslulého DJe opravdu vznikne, přinese finalistovi SuperStar nevídanou slávu i v zahraničí.

VIDEO: SuperStar: To byla psychiatrie! Chtělo se mi blít! Kat Palo tvrdě zkritizoval soutěžícího.

Video
Video se připravuje ...

SuperStar: To byla psychiatrie! Chtělo se mi blít! Kat Palo tvrdě zkritizoval soutěžícího. TV Nova