Herce Miroslava Šimůnka si možná většina televizních diváků vybaví jako Honzu v pohádce Z pekla štěstí, anebo coby trenéra biatlonu Radima ze seriálu Sestřičky, kde je k vidění dvakrát týdně na Primě. Ve skutečnosti ovšem jeho život vůbec není tak pohádkový, jak by se mohlo zdát – nejenom, že před časem přiznal vážnou závislost na lécích, kvůli které dokonce skončil v psychiatrické léčebně, ale také se ho dotkla, tak jako mnohé umělce, koronavirová krize. Ze dne na den přišel o všechny předem nasmlouvané pracovní zakázky, například moderování různých akcí.

„Tato zvláštní nevyzpytatelná doba nás všechny postavila před mnohé výzvy. Spousta lidí (včetně mne) musela flexibilně zareagovat a najít si jiný zdroj obživy,“ přiznal na sociální síti Šimůnek, jenž dodnes láme dívčí srdéčka svýma výraznýma pomněnkovýma očima, a dokonce i sdílel fotku, na které byl „přistižen při činu“ uprostřed práce – snímek byl sice zjevně pořízen ve spěchu a shonu, on však ani na okamžik neztrácel svůj pověstný úsměv.

„Ne, není to lehké, ale ty zkušenosti jsou k nezaplacení,“ domnívá se Šimůnek. „Proto zítra opět budu rozvážet fantastické burgery, sendviče nebo tortilly. Objednávat můžete, i když nerozvážím přímo já - garantuji vám, že vám toto skvělé jídlo doveze jiný sympaťák,“ dušoval se.

VIDEO: Miroslav Šimůnek nesmí koukat na holky! Je bez sexu!

Video
Video se připravuje ...

Miroslav Šimůnek nesmí koukat na holky! Je bez sexu! David Turek, Lukáš Červený

„Super, uznávám vás za přístup k jiné profesi. Někteří vaši kolegové mají jenom blbé kecy,“ tleskali mu na instagramu fanoušci. Tím ovšem mnohým celebritám křivdili. Šimůnek není pochopitelně jedinou hvězdou, která v „časech koronavirových“ vzala zavděk „prostou“ prací.

Namátkou jmenujme například herečku Danielu Šinkorovou (47), jeho kolegyňku ze Sestřiček, která pekla během první vlny pandemie viru covid-19 pizzu, zpěváka Michala Bragagnola (29), co jezdil s ještěrkou, nebo modelku a moderátorku Barboru Mottlovou (34), která usedla za kasu supermarketu.

VIDEO: Miroslav Šimůnek hledá ideální partnerku! Musí být starší!

Video
Video se připravuje ...

Miroslav Šimůnek hledá ideální partnerku! Musí být starší! David Turek, Lukáš Červený

Fotogalerie
47 fotografií