„Právě jsme pro vás dopekli a zakonzervovali svině klouzavý,“ napsala herečka a zpěvačka na svém facebooku a přidala několik fotek ze zkoušek. 'Sviněmi' ve svém vyjádření myslela slavnou scénu, kdy Vivian vyklouzne na večeři v luxusní restauraci šnek z kleští. 

Holišovou a její alternaci čeká v rámci divadelní adaptace také scéna sexu u klavíru v hotelové restauraci. „Bez té to prostě nemůže být. Režie české verze představení se ujal Stanislav Moša a moc dobře se mi s ním spolupracuje. Pevně věřím, že se diváci premiéry Pretty Woman dočkají brzy,“ řekla Blesku Holišová.

VIDEO: Hvězda Ulice a Tváře Hana Holišová: Ve Varech jen na otočku!

Video
Video se připravuje ...

Hvězda Ulice a Tváře Hana Holišová: Ve Varech jen na otočku! Markéta Reinischová

Divadelní verze Pretty Woman, na které spolupracoval režisér filmového zpracování Garry Marshall (†81), měla před dvěma roky premiéru v Chicagu, odkud se přesunula na newyorskou Broadway a následně do celého světa. Zbohatlíka Edwarda hrají v české verzi Petr Gazdík (45) nebo Petr Štěpán (46).

Původně měla mít Pretty Woman v Brně premiéru 31. října tohoto roku. Divadlo ji ale kvůli pandemii covidu odložilo na neurčito. 

Film Pretty Woman, který v kinech vydělal 13,7 miliard korun, letos o Vánocích odvysílá televize Nova. A to na Štědrý večer od 21:55 h.

VIDEO: Hana Holišová: Obdivuju kluky v Rockym, jak na sobě makají!

Video
Video se připravuje ...

Hana Holišová: Obdivuju kluky v Rockym, jak na sobě makají! Petr Soukup,David Turek

Fotogalerie
38 fotografií