Téměř čtyřkilová Natálie přišla na svět 6. prosince a šťastný umělec se s touto krásnou novinkou hned následujícího dne pochlubil Blesku. „Lucinka zvládla porod úžasně,“ hlásil hrdě novopečený tatínek Bohuš Matuš, jenž u porodu pochopitelně nesměl chybět. „Lucinku jsem podpořil a přestřihl pupeční šňůru. Vše probíhalo bez komplikací, takže Lucinku v úterý pustili domů. Hned se šla miminkem pochlubit svým rodičům,“ líčil pyšně představitel muzikálového vikomta Raoula z Fantoma Opery, či charismatického hraběte Krolocka z Plesu upírů.

Své holky si teď hýčká doma. „Koupeme a přebalujeme oba, ale Natálku samozřejmě víc opečovává Lucinka,“ přiznal eXtra.cz zpěvák, jehož těhotenství mladičké přítelkyně nijak nezaskočilo – bylo totiž plánované, „zadělat“ na miminko se pokoušeli již na počátku první vlny koronavirové pandemie. A zadařilo se. Lucinka ostatně již před nějakou dobou přerušila studium a plánovala přejít na jinou školu, jelikož na konzervatoři, kde dosud studovala, šťastná moc nebyla. Jako maminka se ale podle všeho našla.

VIDEO: Zpěvák Bohuš Matuš (46) o tom, jak s ním otěhotněla Lucinka (17): Snažili jsme se během karantény!

Video
Video se připravuje ...

Zpěvák Bohuš Matuš (46) o tom, jak s ním otěhotněla Lucinka (17): Snažili jsme se během karantény! Petr Macek, Lukáš Červený

„Lucinka mě přesvědčila o tom, že je skvělou maminkou. O malou pečuje, jako by to měla dávno v malíku. S mou drobnou asistencí se dokáže postarat úplně o všechno, co je potřeba,“ žasne nad svou mladičkou partnerkou, která si do té doby pochovala tak maximálně králíčky a myšičky, co od něj v minulosti dostala, ať už k Vánocům nebo k narozeninám. Není nejspíš divu, že teď veřejně hovoří i o plánované veselce: k té by mělo dojít po završení Lucinčiných osmnácti let. A druhého dítka se Lucinka prý dočká po maturitě - Matuš, jenž byl až donedávna nejznámějším svobodným mládencem, totiž zatoužil po rodinném životě.

„Narození Natálky byl zatím ten nejsilnější a nejhezčí pocit v mém životě. Všechno se rázem změnilo,“ pochvaluje si Bohuš. „Opravdu jsem nadšený, jen se nějaký čas budu moc strachovat a asi radši ani nebudu chodit spát z obavy, aby bylo miminko v pořádku,“ dodal s obavami, jaké zná nejspíš každý prvorodič. Svou ratolest zatím ještě zapít nestihl (a vzhledem k současné situaci ohledně koronaviru nejspíš ani nestihne, neboť se možná hospody zase brzy uzavřou), ale nijak ho to netrápí. Na nějaké oslavy prý ani nemá myšlenky... „Máme teď plnou hlavu naší malé,“ krčil rameny.

VIDEO: Bohuš Matuš: Prozradil, v čem mazlivka Lucinka selhala...

Video
Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video

Bohuš Matuš: Prozradil, v čem mazlivka Lucinka selhala... Veronika Kuželková, Aleš Brunclík

Fotogalerie
116 fotografií