Známý zpěvák Jan Kříž, jenž zazářil mimo jiné i v Německu v muzikálu Ples upírů, kde získal angažmá coby hrabě Krolock, je pořádný tajnůstkář. 17. září sice napsal na sociální síť „už se to blíží!“ a připojil fotku, na níž láskyplně líbá těhotenské bříško své manželky Marie (31) v radostném očekávání druhého potomka. Jenže s tím, že se o měsíc později, konkrétně 2. října, stal dvojnásobným tatínkem, se však už svým oddaným followerům na instagramu nesvěřil. Se vší pravděpodobností si novopečení rodiče chtěli tuto nádhernou událost vychutnat nějaký čas jenom sami pro sebe…

Jan a Marie se poznali v roce 2010 při natáčení castingové show Prima Robin Hood – Cesta ke slávě, kde se oba ucházeli o role v tehdy připravovaném muzikálu. O pět let později si řekli své „ano“ a na jaře 2018 se stali rodiči synka Jana Filipa (2). Nyní k němu přibyla i dcerka, jejíž jméno měli vybrané už dlouho předem: Anna Marie. Krásnou novinku na Kříže „práskli“ jeho kolegové z branže, a to přímo na pódiu Divadla Kalich – při takzvané děkovačce po skončení nedělního odpoledního představení muzikálu Krysař to „práskl„ představitel titulní role Přemysl Pálek (29).

Pak už nemělo smysl zapírat... „Maruška byla neskutečně statečná. Měl jsem to štěstí, že jsem stihl být u porodu obou svých svých dětí a na světě není dost respektu, který by stačil pro ženy za to, že tohle zvládnou. Aničku i Marušku už mám doma, takže jsme celá rodinka pohromadě,“ prozradil pro Super.cz Honza Kříž šťastně.

VIDEO: Muzikálový pár čeká druhé dítě! Jan Kříž prozradil pohlaví miminka

Video
Video se připravuje ...

Muzikálový pár čeká druhé dítě! Jan Kříž prozradil pohlaví miminka Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

V muzikálu Krysař mimochodem zaskakuje za Milana Peroutku (30), jenž byl v půlce července na operaci kolene, a pohybově náročnou roli Štěpána by tak krátce poté, co odložil berle, ještě nezvládl. Také Křížova manželka Marie v Krysaři ještě donedávna hrála (než odešla na mateřskou) – byla jí zde svěřena hlavní dámská role, tedy Agnes. „Stát na jevišti s mým mužem je krásný zážitek. Honza je pro mě nejlepší muzikálový herec a zpěvák u nás a moc si ho vážím a respektuju ho. Jsem na něj moc pyšná a ráda se od něj na jevišti pořád učím,“ pěla na něj ódy v rozhovoru pro blog ocima7.blogspot.com.

VIDEO: Jan Kříž o angažmá v Německu

Fotogalerie
50 fotografií