V polovině října se Veronika svým obdivovatelům svěřila s tím, že ona i její partner jsou nakažení koronavirem. „Jsme POZITIVNÍ ve všech směrech. O covid nemoci nechci psát, nejsem odborník, ale když se vás to dotkne takhle z blízka, není to žádná legrace jako stoprocentně žádná nemoc.“

I přestože je kráska těhotná, tak nemoc zvládla a porazila ji. „Nezlobte se, vážení, po pečlivém zvážení jsme se rozhodli strávit pár dní v teplých krajích,“ zaveršovala z pláže Veronika. Aby zabránila rýpavým názorům a závistivcům, hned vysvětlila, co s přítelem mají za sebou. 

VIDEO: Nevěsta na útěku? Těhotná misska z děcáku Kašáková podruhé zrušila svatbu!

Video
Video se připravuje ...

Nevěsta na útěku? Těhotná misska z děcáku Kašáková podruhé zrušila svatbu! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

„Abychom předešli komentářům či dotazům, tak vypisuji hromadně, že nemoc covid-19 jsme prodělali, nyní jsme v pořádku a podle 2. testu negativní. S protilátkami v těle bychom měli být i nějaký čas imunní. Po skončení naší karantény nám byla většina práce zrušena a po konzultaci s paní doktorkou i pojišťovnou se naše cesta jeví jako bezpečná, a tak věříme, že naším chováním nikoho neohrožujeme a že jsme všechna rizika správně vyhodnotili,“ říká nastávající maminka, která se po dvou letech vrátila na Srí Lanku. 

VIDEO: Misska z děcáku Veronika Kašáková: Snubák odložila, ale svatbě se nebrání!

Video
Video se připravuje ...

Misska z děcáku Veronika Kašáková: Snubák odložila, ale svatbě se nebrání! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
46 fotografií