Loni v létě se sebrala a na několik týdnů utekla na Havaj, kde se Veronika Kašáková snažila dohnat mezery v angličtině. Její náhlý útěk po zásnubách s partnerem Milanem Sovadinou však naznačoval, že je vztahu po čtyřech letech konec.

VIDEO: Misska z děcáku Veronika Kašáková: Snubák odložila, ale svatbě se nebrání! 

Video
Video se připravuje ...

Misska z děcáku Veronika Kašáková: Snubák odložila, ale svatbě se nebrání! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

I z Veroničiných slov bylo patrné, že se v té době asi hledala a sama si nebyla jistá tím, co vlastně bude a jestli vztah bude po jejím návratu domů pokračovat. „Jako bych vítala jakýkoliv krok, který udělám bez posudku a soudů. Učím se mlčet. Učím se být se sebou, protože nemůžete být osamělí, pokud se vám líbí osoba, jakou jste Vy sami,“ přemýšlela nahlas s tím, že jim je zrovna oběma dobře tak, jak to je, tedy bez sebe.

Po létu se ale vrátila a se snoubencem Milanem to ředitelka Nadačního fondu Veroniky Kašákové dala zase dohromady. A oznámila to společnými profesionálními fotkami, z nichž jiskry a láska lítaly do všech stran. Od té doby utekl přesně rok a modelka hlásí to nejkrásnější završení jejich rozverného soužití. „Moje srdce pod srdcem, druhé po mém boku,“ napsala k fotce, na které zepředu odhaluje malé těhotenské bříško a ze strany nestojí patrně nikdo jiný než její partner a teď už i nastávající tatínek Milan. „Jízda lásky začíná!!! Gratuluju krásko,“ komentovala nadšeně příspěvek trojnásobná máma Tamara Klusová (32).

VIDEO: Karel Kašák přiznal: Život v děcáku mě naučil šetřit a vážit si jídla! 

Video
Video se připravuje ...

Karel Kašák přiznal: Pobyt v děcáku mě naučil šetřit a vážit si jídla! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
54 fotografií