Gabriela Lašková, jejíž tvář je neodmyslitelně spjatá s hlavní zpravodajskou relací na CNN Prima News, již „stříhá metr“. První krátkovlasá Miss roku 2013 se totiž co nevidět stane dvojnásobnou maminkou a jejímu malému synkovi Benediktovi (2) přibude mladší bráška, jehož jméno nastávající rodiče prozatím neprozradili. Očekávané miminko ovšem nebude jediným přírůstkem v její rodině – těhotenské bříško vykulila i Gabrielina starší sestra Jana (32).

„Dlouho jsme si to tutlaly pro sebe, ale když už se nám pomalu blíží soudný den, musely jsme si ta naše mrňata v břiše zdokumentovat, dokud jsme ještě dvě v tom. Na poslední chvíli, trochu použité po narozeninové oslavě, ale spolu!“ oznámila na instagramu Lašková a připojila společnou fotku s vtipnými popisky: na bříška obou nastávajících matek mířily šipky s označením „bratránek“ a „sestřenka“, z čehož je jasné, že Jana čeká holčičku.

VIDEO: Těhotné Parmová a Lašková ze CNN Prima News: Může za to Bouček?  

Video
Video se připravuje ...

Těhotné Parmová a Lašková ze CNN Prima News: Může za to Bouček? David Turek, Jan Jedlička

„A můžete hádat, jak jsme si to načasovaly… i kdybychom to tak chtěly záměrně sebevíc, jisto jistě by se to nepovedlo. Prostě sestry, jak se patří,“ vtipkovala Lašková, která se zároveň omluvila svému druhému sourozenci slovy „promiň, bráško, v tomhle s námi jet nemůžeš“. Teď nezbývá nic jiného než počkat, až se oba prckové narodí – obě sestry se už teď těší, až jejich děti příští rok oslaví své první narozeniny společně, během jedné velké rodinné párty. Termín porodu prý mají navlas stejný…

VIDEO: Lašková na Česko-Slovenském plese: Problém s chudou postavou!

Video
Video se připravuje ...

Lašková na Česko-Slovenském plese: Problém s chudou postavou! Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
48 fotografií