„Od rána poslouchám muziku a poprvé od té doby, co se narodila moje Ruminka, cítím, že mi chybí muzika, chybí mi hrát s kapelou,“ vyznala se ze svých pocitů u nejnovějšího příspěvku na svém instagramovém profilu Monika Bagárová. A vzápětí dodala i teorii, proč ji necelých šest měsíců od doby, kdy přivedla na svět svou dceru, lákají zpátky světla reflektorů a mikrofony nahrávacích studií.  

VIDEO: Péče o malou Rumii: Přebaluje jen Monika, nebo přiloží Makhmud ruku k dílu? 

Video
Video se připravuje ...

Péče o malou Rumii: Přebaluje jen Monika, nebo přiloží Makhmud ruku k dílu? FTV Prima, Prima Cool

„Možná je to i tím, že s malou už vše zvládám. Žádný stres, strach, nervozita a cítím, že krásně fungujeme. Však to znáte začátky s miminkem. Tento pocit mi dovolil myslet zase na hudbu, na práci, kterou miluju,“ svěřila se porotkyně letošní řady soutěže Česko Slovenská SuperStar, která vyvrcholila jen pár dní poté, co Monika Bagárová porodila dceru.

Finále si čerstvá maminka ale ani tak nenechala ujít. Štáb televize Nova tehdy zpěvačku a porotkyni v jedné osobě propojil živě do studia, ve kterém se souboj o titul letošní SuperStar odehrával. „Doufám, že se mi brzy podaří dopsat skladbu, která má příběh,“ uzavřela vroucným přáním zpěvačka svůj instagramový post, který doplnila černobílou fotkou sebe sama u mikrofonu v nahrávacím studiu.   

VIDEO: Těhotná Bagárová: Tchyni ještě nezná, ukáže se jí až s miminem!

Video
Video se připravuje ...

Těhotná Bagárová: Tchyni ještě nezná, ukáže se jí až s miminem! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
58 fotografií