„Dneska jsem byla taková nesvá... A pak jsem přišla na to, proč. Já totiž nic nemám. Žádnou pracovní povinnost. Žádný vystoupení, žádný představení, žádnej koncert...“ vypočítávala na svém instagramu zdrcená zpěvačka Monika Absolonová, která má v současné době vládou nařízenou stopku kvůli koronavirové pandemii.

Údajně si uvědomila, že jí ani tolik nechybí peníze (byť jich nyní, kdy se společně se svým partnerem pustila do rekonstrukce chaloupky, jistě nemá na rozhazování), ale kontakt s okolním světem. „Mně se stejská!!! Po vás, po jevišti, po kolezích, po životě… Neberte to jako stížnost. Spíš takový výkřik. Já prostě kontakt s ostatníma lidma bytostně potřebuju.“

„Muselo to ven, omlouvám se. Nepotřebuju litovat ani nic. Mám se dobře. Jen jsem to měla potřebu říct nahlas někde, že mi moje práce chybí... A moc držím pěstí zdravotníkům, děkuju jim za nás všechny!!! Ty mají zas opačnej problém, nevědí, kam dřív skočit,“ domnívá se zpěvačka.

Připustila, že dokonce zvažovala, že by podobně jako například herečka Sarah Haváčová (30) či muzikálový zpěvák Laco Hudec Šubrt (36) přiložila ruku k dílu, a do nějaké nemocnice se přihlásila coby dobrovolnice. „Jenže já se tak bojím krve a všeho, že bych asi byla spíš překážka než pomoc. Takže si připadám úplně neužitečná,“ posteskla si.

VIDEO: Hubnoucí Absolonová na narozeninách Františka Janečka: Uvažuju jít dohola!

Video
Video se připravuje ...

Hubnoucí Absolonová na narozeninách Františka Janečka: Uvažuju jít dohola! David Turek, Lukáš Červený

„Zítra bude líp. Tyhle pocity mě snad přejdou a vůbec všechno přejde, i ten koronasviněvir,“ zadoufala známá pěnice, co zazářila v muzikálech Evita či Funny Girl. V jednom z rozhovorů zpěvačka mimochodem trefně podotkla, jak ji první vlna koronavirové pandemie poučila: Dnes už tolik nesleduje zprávy, kde se to hrozivými předpověďmi jenom hemží. „Dostala jsem se totiž do příšerného stavu, kdy jsem se bála, prožívala stres, úzkosti a strach o svou rodinu. Nebylo mi moc dobře. Po týdnu jsem se rozhodla, že to tak dál nejde a začala jsem uklízet. V ten moment jsem zjistila, že mi v boji se stresem velmi pomáhá fyzická práce,“ prozradila webu Lui.

VIDEO: Monika Absolonová je okroužkovaná! Tajná svatba se snoubencem? 

Video
Video se připravuje ...

Monika Absolonová je okroužkovaná! Tajná svatba se snoubencem? Pavlína Horáková, Jan Jedlička

Fotogalerie
74 fotografií