Roman, kterého tento vývoj jistě nemile zaskočil, to na sociální síti komentoval slovy o nezodpovědnosti. „Já to čapnul od dětí, které, jak jsme zjistili, se bohužel nakazily kvůli nezodpovědnosti a laxnímu přístupu. Máme nouzový stav, všichni víme, co to znamená a obnáší, ale jsou lidé, kteří se dál scházejí, i když jim není třeba nejlépe, chodí na návštěvy k dalším rodinám, kamarádkám a absolutně nedomýšlejí následky svého chování," napsal na sociální síť Roman Vojtek. Nikoho přímo nejmenoval. 

Nyní se však veřejnosti ozvala i jeho bývalá manželka Tereza, s níž má dceru Editu (10) a syna Benedikta (5). 

Co chci sdělit, je, že s veškerou pokorou přistupuji k tomuto onemocnění, a proto jsem velice ráda, že moje děti jím procházejí bezpříznakově. Nikdy bych nikoho z rodiny úmyslně nevystavila nebezpečí, stejně tak jako bych nikoho neobvinila, že nemoc do rodiny přinesl například z natáčení, kterého se téměř denně doposud účastnil, jakkoli mi zrovna toto připadá nevhodné, pokud mám doma těhotnou ženu," rozepsala se na instagramu Tereza.

VIDEO: Dvojnásobný táta Roman Vojtek: O dětech s druhou manželkou!

Video
Video se připravuje ...

Dvojnásobný táta Roman Vojtek: O dětech s druhou manželkou! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Vytáhla také bolestivou vzpomínku na to, jak ji Roman před lety opustil krátce před druhým porodem.

„Sama vím, jaké to je mít trápení před porodem, i když moje situace tenkrát před pěti lety rozhodně ani vzdáleně nejde srovnat s touto... proto bych snad čekala aspoň trochu pokory," dodává exmanželka Vojta, a dokonce svého bývalého muže i jeho novou ženu Petruu příspěvku označila. 

Roman Vojtek svou první ženu opustil tři týdny před porodem jejich druhého dítěte. „Je to pro mě zrada a velké lidské zklamání, dál bych se k tomu vzhledem ke svému zdravotnímu stavu nevyjadřovala. Za tři týdny rodím,“ řekla tehdy Blesku Tereza Vojtková, která musela vyhledat pomoct psychologa, aby vše zvládla.

VIDEO: Opuštěná manželka Romana Vojtka poprvé ukázala jejich syna!

Video
Video se připravuje ...

Opuštěná manželka Romana Vojtka poprvé ukázala jejich syna! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
31 fotografií