Únorový porod cery Loly a následná karanténa kvůli šíření covidu-19 udělaly z Bereniky Kohoutové mámu na plný úvazek, protože stejně jako její kolegové z branže, i ona přišla téměř o veškerou práci. Ale nestěžuje si, naopak věří, že příští rok pojme hodně pracovně.

„Takže když všechno půjde podle plánu a vir dovolí, tak se mi rýsuje dost nabouchaný léto! Spoustu hraní na různých místech, zpívání na hromadě festivalů a natáčení. Myslím, že v září budu trochu ráda vzpomínat, jak jsem seděla doma a čuměla do blba (= starala se o dítě/to je práce sama o sobě/ale chápete, co tím myslím). Já se ale tak děsně těším!“ netají se herečka, která ale i tak stihla například nazpívat společně s Jakubem Prachařem (37) písničku k filmu Matky.

VIDEO: Kohoutová vystavila potetované bříško! Co řekla o těhotenství?

Video
Video se připravuje ...

Kohoutová vystavila potetované bříško! Co řekla o těhotenství? Markéta Reinischová

„No. Mě takhle po sto letech někdo nalíčil... tak mám asi vybráno. Dlouho zase nikam nepůjdu, že jo. Né že bych tedy předtím někde příliš courala. Jen jsem vám chtěla říct, že nejsem jenom matka (i když naplánování mateřství vzhledem k situaci nemohlo bejt lepší),“ usmívá se Berenika. I když si ji do parády vzala profesionální vizážistka, tak herečka zůstala velmi přirozená.

„Bereniko, máte krásné oči a tahle fotka mi strašně moc připomněla úžasnou přirozenost Terezky Kostkové,“ tvrdí jedna z fanynek jejího profilu na sociální síti.

VIDEO: Irena Obermannová s dcerou Berenikou: Už je rozvedená s Čechákem?

Video
Video se připravuje ...

Irena Obermannová s dcerou Berenikou: Už je rozvedená s Čechákem? Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
33 fotografií