Dohromady je svedla velká náhoda. Dominika přišla v létě k hrobu tatínka, od jehož narození tehdy uplynulo 81 let. A v ten okamžik se na Malvazinkách objevila i sympatická dáma s kratšími vlasy ve středních letech. „Paní mluvila německy a také přijela zavzpomínat na tátu. Byla dojatá, že mě vidí, a chtěla se se mnou vyfotit. Pak mi nabídla, že pokud potřebuji s něčím pomoci, že to ráda udělá,“ popsala Nedělnímu Aha! Dominika.

S příznivkyní svého otce, která podle našeho zjištění bydlí v Berlíně, se před několika dny znovu setkala. „Nevylučuji, že její nabídku přijmu,“ řekla Nedělnímu Aha! Gottová. Jestli jde o pracovní místo, nebo třeba pobyt na jedné z berlínských klinik, kde by si dala dohromady bolavá záda a rozhozený organismus, ale jasné není. „Nechci teď o tom mluvit, musím se dát do pořádku,“ rozloučila se Dominika.

VIDEO: Nepoužité záběry z filmu Karel: Ivana je zveřejnila v novém klipu s největším hitem!

Video
Video se připravuje ...

Nepoužité záběry z filmu Karel: Ivana je zveřejnila v novém klipu s největším hitem! Karel Gott Agency, Supraphon

Do loňského léta bojovala se závislostí na alkoholu, kterou se jí ale ještě před skonem otce podařilo odbourat. Dál ale Gottová zápasila se závislostí na lécích na spaní. Ta u ní přetrvávala ještě do letošního jara.

V den prvního výročí smrti jejího otce Karla, který po prodělané rakovině mízních uzlin podlehl 1. října 2019 akutní leukemii, byla Dominika v práci. K hrobu se dle svých slov chystá až během tohoto víkendu.

VIDEO: Gottův film Karel má trailer: Ukazuje ho na kapačkách i ve chvíli, kdy mu doktor řekl prognózu

Video
Video se připravuje ...

Gottův film Karel má trailer: Ukazuje ho na kapačkách i ve chvíli, kdy mu doktor řekl prognózu Karel Gott Agency

Fotogalerie
87 fotografií