V pražské Fakultní nemocnici Motol, kam herce minulou středu na vlastní zavolání z domova dovezla sanitka, jsou už trošku optimističtí. „Pan Čtvrtníček měl především problémy s dechem. Po pár dnech na našem JIP se ale natolik zlepšil, že jsme ho mohli přemístit na covid jednotku,“ dozvěděl se Blesk ve FN Motol s tím, že Čtvrtníčka má teď v péči plicní a infekční oddělení. „Jak dlouho tu bude, nelze předpokládat. Až začne bez problémů dýchat, budeme moudřejší,“ pokračoval zdroj Blesku.

Začalo to klouby

Komik známý z filmů Doblba! či Anděl Páně 2 se nakazil covidem-19, a zatímco kolegové z branže Simona Stašová (65) nebo Ladislav Frej (78) se potýkali s lehčím průběhem onemocnění, on měl v tomhle směru smůlu.

Čtvrtníčka začaly nejdřív bolet klouby a potom se bohužel přidaly problémy s dechem. Lidé o svého oblíbence dostali strach. Když ale herec dostal SMS zprávu od hokejové legendy Jiřího Hrdiny (62), který mu popřál uzdravení, všem se ulevilo. „Už dejchám líp,“ reagoval totiž na hokejistovo povzbuzení Čtvrtníček.

VIDEO: Dcera Petra Čtvrtníčka: Herectví už mám rozdělaný, tak u něj zůstanu!

Video
Video se připravuje ...

Dcera Petra Čtvrtníčka: Herectví už mám rozdělaný, tak u něj zůstanu! Petr Soukup,David Turek

Fotogalerie
21 fotografií