„Už jsem z toho venku,“ zaradovala se zpěvačka v rozhovoru pro rádio Impuls. Zatímco jiné celebrity covid spíše zlehčovaly a přirovnaly ho k chřipečce, Hana má jiný názor. „Koronavirus je ale taková mrška, která je hodně oslabující.“

Všem tak dala najevo, aby nákazu nepodceňovali. „Musíme na sebe proto dávat větší pozor. Jsme s manželem moc rádi, že už to máme za sebou a těšíme se z toho, že jsme na světě,“ pronesla optimistiky Zagorová

Ta též přemítá, kde se asi koronavirovým onemocněním mohla nakazit. Není si jistá, ale má za to, že vše možná začalo kontaktem s fanoušky. „Je to hned… Já jsem měla dva úžasné koncerty a nevyhnete se tomu, že na vás někdo skočí a chce vás obejmout,“ naznačila »Hanička písnička«.

VIDEO: Hana Zagorová: Neumím nakupovat dárky! Dělá to za mě Štefan!

Video
Video se připravuje ...

Hana Zagorová: Neumím nakupovat dárky! Dělá to za mě Štefan! Hana Hoschlová, Aleš Brunclík

Navíc nemyslí jen na sebe, ale i na další, koho by covid mohl ohrozit.„Dávejte na sebe pozor, dodržujte pravidla, která považujeme za všeobecně důležitá. Mysleme na to, že můžeme nakazit lidí, kteří jsou starší a nějakým způsobem nemocní. Pro ně může být koronavirus devastující,“ dodala na Impulsu Zagorová.

Ona sama kvůli svému onemocnění krve musela do špitálu hned několikrát. Z nemocnice už je ale definitivně doma a s manželem Štefanem Margitou (64) mají radost, že jsou v pořádku.

VIDEO: Zagorová a Margita na pohřbu Pilarové: Eva si zaslouží nejvyšší obdiv

Video
Video se připravuje ...

Zagorová a Margita na pohřbu Pilarové: Eva si zaslouží nejvyšší obdiv Hana Höschlová, Jan Jedlička

Fotogalerie
38 fotografií