Ještě nedávno se všichni báli o »Haničku písničku«, jelikož bojovala s covidem-19 a kvůli vysokým horečkám skončila dokonce v nemocnici. Když se ve čtvrtek veřejnost dozvěděla o jejím propuštění do domácího léčení, byla to dobrá zpráva. Bohužel to není tak jednoduché...

Nyní se navíc zpěvačka sama ozvala: „Moji milí, děkuju. Ani nevíte, jakou jste mi udělali radost. Stovky přání k narozeninám, taková podpora ve chvílích, kdy je mi ouvej. Dnes mě přivezli na chvíli domů, krása!!! Ale musím se do nemocnice ještě vrátit."

Důvodem jsou přetrvávající zdravotní problémy. „Ta mrcha mi rozhodila krvinky, tak snad se umoudří. Cítím se ale líp. S láskou vzpomínám na nádherné koncerty 22. a 23.8., kde na mě asi někdo tu mrchu plivnul,“ napsala na facebook Zagorová, která ostatně celý život bojuje s onemocněním krve.

VIDEO: Jakešova „hodná holka“ Zagorová: Co říkala, když se o ni otřel nejmocnější papaláš?

Video
Video se připravuje ...

Jakešova "hodná holka" Zagorová: Co říkala, když se o ní otřel nejmocnější papaláš? redakce Blesk

Patřila tak do ohrožené skupiny, ale zdá se, že zabojovala jako lvice a »mrchu koronu« vyhrát nenechala. Teď se ještě modlí za ostatní v podobné situaci. „Jsem ráda, že jsem nikoho, ani z kapely, ani z mých blízkých, nenakazila. Kromě Štefana, který tady doma úspěšně bojuje s horečkami. Doufám, že už to skončí, že se brzy uslyšíme a uvidíme.“

„A děkuju za Lucernu, prý zbývá posledních 280 lístků? Jste báječní!!!! Jsem moc ráda, že vás mám. Děkuju, vaše Hanka,“ dodala na závěr svého vzkazu na sociální síti.

VIDEO: Hana Zagorová o nákaze, která položila i Margitu: Vím, kdo mě nakazil!

Video
Video se připravuje ...

Hana Zagorová o nákaze, která položila i Margitu: Vím, kdo mě nakazil! Jana Tvrzová, Jan Jedlička

Fotogalerie
53 fotografií