„Pro milovníky záhad. Tohle jsem měla ráno v kuchyni,“ svěřila se Mahulena Bočanová svým sledujícím na instagramu. Příspěvek s fotkou ostrých nůžek zabodnutých v dřevěné ploše pak herečka opatřila hashtagy „duch“ a „to nechceš“.  

Když se fanoušci začali o svou oblíbenou černovlasou herečku bát a dožadovat se vysvětlení, co se vlastně stalo, Mahulena Bočanová poskytla rozřešení detektivní situace. „Ty nůžky spadly z magnetu dolů na zem a odrazily se od kuchyňské linky,“ vysvětlila herečka, co předcházelo zabodnutí špiček nůžek do prostoru její kuchyně.

VIDEO: Mahulena Bočanová na plese: Poprvé vyvedla přítele

Video
Video se připravuje ...

Mahulena Bočanová na plese: Poprvé vyvedla svého přítele, se kterým je už 2 roky! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Všem se sice oddychlo. Záhady ale, zdá se, v domácnosti u Mahuleny Bočanové zatím neberou konce. Herečka totiž skrze svůj instagramový profil svěřila, že divné věci se u ní doma dít nepřestaly ani druhý den. „Praskaly plastikové lahve od sody a ráno začala Márince z ipadu hrát sama nějaká aplikace jako hudba z cirkusu. Mně jebne,“ prohlásila herečka, která je v současnosti v karanténě, jelikož její kolegyně z divadla je v nemocnici kvůli covidu-19. Snad se bude moci brzy vrátit mezi lidi a trochu se jí tím uleví.

VIDEO: Mahulena Bočanová: Ve zmatku si zapomněla půlku plesové róby a líčení! 

Video
Video se připravuje ...

Mahulena Bočanová: Ve zmatku si zapomněla půlku plesové róby a líčení! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
47 fotografií