Na závěr náročného dne se točily scény s koňmi. Evu Vejmělkovou (51), Mahulenu Bočanovou (53) a Janu Paulovou čekala jedna z nejtěžších scén, kdy se v koňských sedlech měly prohánět s úsměvem na rtech po povedené pomstě svým nevěrným mužům.

Padla poslední klapka a dámy několikrát zopakovaly na pokyn režiséra svoji repliku. Při posledním »jetí« se ale Paulová nešťastným způsobem svezla z koně a upadla na zem. Všichni členové štábu se lekli, jestli se jí něco nestalo, a přispěchali na pomoc.

„Janka perfektně jezdí na koni, ale já jsem po ní chtěl, aby zahrála, že její filmová Karla vysedá na koně poprvé v životě a chytí se ho ze strachu kolem šíje. Nikdo z nás si v té chvíli neuvědomil, že v téhle pozici se stává kůň neovladatelný. A také se stal,“ popsal režisér Dušan Rapoš (67).

VIDEO: Nestárnoucí Jana Paulová (65) už stihla předsmrtný úklid! Proč se do něj pustila?

Video
Video se připravuje ...

Nestárnoucí Jana Paulová (65) už stihla předsmrtný úklid! Proč se do něj pustila? Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Bujný oř se dal do klusu, skočil do jámy zarostlé vysokou travou, přibrzdil a herečka vyletěla ze sedla. Produkce ji ihned odvezla do třinecké nemocnice na pozorování, kde vzbudila její přítomnost velký rozruch.

„Když se tam objevila oblíbená a diváky tolik milovaná Jana Paulová, tak ji tam kromě milého primáře chirurgie MUDr. Daniela Woreka chtěli pozorovat téměř všichni... Naštěstí se nic vážného nestalo a Janka to zvládla s noblesou sobě vlastní,“ uzavřel režisér Rapoš s úsměvem. Po pondělní projekci v Ostravě čeká ve středu Ženskou pomstu premiéra v Praze. V kinech ji můžete vidět od čtvrtka.

VIDEO: Jana Paulová prozradila, co by ji prý zabilo!

Video
Video se připravuje ...

Nestárnoucí Jana Paulová prozradila, co by jí zabilo! Blesk TV

Fotogalerie
38 fotografií