Přestože to pro něj byl vůbec první film, štáb ho rozhodně nešetřil a Rychlý musel natáčet za plného denního provozu na Václaváku.

„Byla to pro něj velká výzva, ale přál bych vám ho vidět na place. Režisér po něm vyžadoval velkou dávku improvizace, navíc ve scénách s šedesáti komparzisty. Ale zahrál to tak fantasticky, že i oni zapomněli, že se natáčí film, a sledovali jeho výkon,“ vychvaloval Blesku hlavní hvězdu jejich filmu producent Petr Šiška (54).

Strach z konkurence

Když už si Rychlého nemohli naverbovat do své strany, politici zjišťovali, komu že to »prodal« svůj obličej. „Když jsme natáčeli za plného provozu na Václavském náměstí a objevil se tam pojízdný billboard, nejeden reálný politik zaváhal. Dokonce jsme měli i několik e-mailů, co že je ta nová Strana rodiny a proč pro ně Rychlý rozjíždí pod jiným jménem politickou kampaň!“ tvrdil Šiška.

Nekonečné vysvětlování

„Hodně jich znervóznělo a chvíli trvalo, než jsme jim všem odpověděli a ubezpečili je, že je to fikce pro film,“ dodal. Jak věrohodný bude Rychlý na plátně, budeme moci posoudit v kinech na konci léta, premiéra je naplánovánana 10. září.

Chaos na place

Filmovat na nejrušnějším místě celé Prahy byl oříšek nejen pro herce a režiséra, ale i pro samotnou produkci a šéfa lokací. „Ti museli do omezeného prostoru zaparkovat celou flotilu automobilů, a navíc zajistit servis pro štáb i samotné herce,“ nechal se slyšet režisér Dušan Rapoš, jemuž scénář filmu pomáhala psát manželka Eva Vejmělková (50).

VIDEO: Silvestrovský speciál Tváře: Petr Rychlý zpívá s Honzou Nedvědem! 

Video
Video se připravuje ...

Silvestrovský speciál Tváře: Petr Rychlý zpívá s Honzou Nedvědem! TV Nova

Fotogalerie
27 fotografií