Vojta se ještě před nedávnem těšil, že začne natáčet nový projekt, jenže zasáhl osud a nakonec je všechno jinak. V úterý se totiž herec a režisér vyboural na svém motocyklu Harley u obce Stádlec na Táborsku. 

Nejprve ležel na JIP traumatologického oddělení, poté už byl přemístěn na standardní pokoj úrazové chirurgie. „Já se to snažím řešit jako od té chvíle, co tady ležím. Protože mám ještě nějaký projekt, který mám začít točit. Rodina to neví, opravdu mi to teďka hodně zkomplikovalo život,“ vysvětloval Kotek pro TN.cz, jak mu karambol znepříjemnil život a narušil plány.

VIDEO: Vojta Kotek: Tajně touží po návštěvě bordelu!

Neprozradil sice, jakou roli měl natáčet, ovšem slovenský web Topky.sk odhalil, že se jednalo o nový film Známí neznámí, jehož producentkou je herečka Petra Polnišová (44). „Nesmírně nás mrzí, co se Vojtovi stalo. My sice přijdeme o skvělého herce, ale důležité je, že je v pořádku, a oddychli jsme si, že jeho nehoda nebude mít žádné trvalé následky,“ uvedla Petra, která si s Vojtěchem zahrála i v seriálu ČT Marie Terezie.

Ta také přiznala, že natáčení musí pokračovat i bez Kotka, a tak bude pravděpodobně přeobsazen a jednu z hlavních rolí tak ztvární někdo jiný. „Teď se hlavně potřebuje dát do kupy a my musíme jít dál. Určitě nám bude chybět, byla s ním velká zábava a je to velmi milý člověk. Zdraví je však na prvním místě,“ dodala Polnišová. Kdo ale nakonec Vojtu nahradí, zatím není jisté. 

VIDEO: Vojta Kotek: Na Českého lva vyvedl přítelkyni Valerii!

Video
Video se připravuje ...

Vojta Kotek: Na Českého lva vyvedl přítelkyni Valerii! Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
39 fotografií