Jiří Kučerovský je nejenom spoluhráč Tomáše Kluse, ale i jeden z nejbližších přátel. Proto ho stejně jako další členy jeho těžké onemocnění zasáhlo. 

„To je furt covid, covid - a pak chytnete normální rakovinu a po chemoterapii vám slezou vlasy,“ nechal se slyšet nemocný kytarista. 

„Taky jsem si říkal, jestli se nestat tváří nějaké kampaně ,sahejte si na koule', ale došel jsem k závěru, že to je to první, co každý muž udělá, když se ocitne sám před televizí,“ sdělil s humorem svým fanouškům Jiří a naznačil tak, že mu zřejmě byla diagnostikována rakovina varlat. Kučerovský už absolvuje chemoterapie a právě po ní mu slezly všechny vlasy. Aby v kapele nebyl jediný bez holohlavý, následovala ho celá kapela a šla také dohola.  

VIDEO: Tomáš a Tamara Klusovi ve studiu Blesku: Jak se vypořádali s nevěrou?

Video
Video se připravuje ...

Tomáš a Tamara Klusovi ve studiu Blesku: Jak se vypořádali s nevěrou? David Turek

„Vypadám jako mé děti v mládí. Ale nevadí mi to, shledávám účes nadmíru praktickým, kdy po ránu žádný zápasení s kadeřemi, ani volby, zda ta, či ona poloha patky... Navíc vám spousta věcí, které jste dřív považovali za nudné, vyvolá úsměv. Například šampón, hřeben či gumička...“ okomentoval svůj nový vzhled Klus. 

Smutným faktem je, že rakovinou před lety trpěla i Jirkova manželka Marie, s níž má dvě děti. 

Čeho se Tomáš Klus bojí ze všeho nejvíc? podívejte se na video: 

Fotogalerie
36 fotografií