„Nejdřív jsem to chtěl zvládnout do konce léta. Vzhledem k tomu ale, že vypadám takhle, tak to nevyšlo,“ popsal Blesku v úsměvem svůj, prozatím ještě ne zcela vyhraný, boj s přebytečnými kily Martin Schreiner. Byť tedy tři desítky kil, se kterými už zatočil, je úctyhodné číslo. Nutno ovšem říct, že s nimi byl Martin Schreiner vskutku tělnatým až nezdravě vypadajícím mladíkem. „Doufám, že až teď na podzim najedu na pracovní morálku, zařadím do svého programu opět fitko a hlavně zdravou stravu. Teď to bylo těžké vzhledem k tomu, že si nevařím. A když ano, tak v podstatě výhradně večer,“ zpytoval svědomí zpěvák, který si nočními výlety ke sporáku rozhodně nižší číslo na váze nevybojuje.

I když se zpěvák z podstaty své profese prezentuje především hlasem, objevovat se na pódiích vyžaduje i jisté reprezentativní vzezření. A velká nadváha je nejen nevzhledná, ale v mnoha ohledech i zdraví ohrožující. Zvláště u mladého člověka, jakým Martin bezesporu je, a kterého si navíc berou často za vzor stejně staří i mnohem mladší fanoušci. A toho si je Martin dobře vědom. Stejně jako skutečnosti, že by vinou vysoké nadváhy mohl přijít o kšefty, které se mu po skončení letošního ročníku pěvecké soutěže SuperStar, kde si vybojoval třetí místo, jen hrnou. „Minulý týden jsem se dozvěděl, že se vejdu do kostýmu. Takže je všechno v pořádku,“ oddychl si s úlevou pěvec. 

VIDEO: Martin Schreiner ze SuperStar: Boj s kily a odříznutí povislé kůže

Video
Video se připravuje ...

Martin Schreiner ze SuperStar: Boj s kily a odříznutí povislé kůže Kisa Císařová

Až se Martin Schreiner prohubne na cílovou hmotnost, kterou si stanovil, má v plánu nechat si odstranit přebytečnou kůži. I když pod kudlu se rozhodně netěší. „V plánu to stále je. Vzhledem k tomu ale, že jsem se dočetl, že je to jedna z nejnáročnějších operací, tak se toho bojím. Uvidíme, jak to půjde, a potom se zařídím taky podle toho, jak to bude vypadat,“ uzavřel letošní bronzový SuperStar, který si měl v uplynulých dnech sám možnost vyzkoušet, jaké je sedět v porotě a někoho hodnotit. Zasedl totiž do poroty soutěže Dívka roku.     

VIDEO: Bronzový SuperStar Martin Schreiner: Připravil se o hlasy kvůli jedné věci!

Video
Video se připravuje ...

Bronzový SuperStar Martin Schreiner: Připravil se o hlasy kvůli jedné věci! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
32 fotografií