Že by se Andrea Pomeje (32), která se prozatím prosazovala nejvíce za mixážními pulty, vydala na cestu herectví? V dobách koronavirových totiž jako DJka přišla o celou řadu předem nasmlouvaných zakázek, a tak je jí jistě každá pracovní nabídka dobrá. A když pak dostala příležitost od České televize, neváhala –⁠ a svůj debut si dokonce jaksepatří zdokumentovala v instastories, jimiž celý den zásobovala své fanoušky. Věrným asistentem jí po celou dobu byl její partner Petr Plaček (39), urostlý klempíř, jenž si na sociálních sítích říká Pedritko.

Vzhledem k tomu, že Andreino tělo pokrývá celá řada tetování, museli jí je v maskérně zakrýt a pak už se šlo na plac – vnadná kráska poté sdílela několik hodně žhavých fotek, na nichž se kroutí u tyče. „První část dne byla docela sranda, teď bude ta horší část,“ svěřila se vdova po slavném herci a dabérovi svým followerům. Společně s Pedritkem se totiž přesouvali směrem na Kladno, kde v lese pokračovalo natáčení… a kde již pro ni byl připravený „fajn hrob“.

VIDEO: Andrea Pomeje o rozchodu se svalovcem: Musím k psychologovi! Takhle to dál nejde

Video
Video se připravuje ...

Andrea Pomeje o rozchodu se svalovcem: Musím k psychologovi! Takhle to dál nejde. Markéta Reinischová, Lukáš Červený, instagram

„Doufám, že mě pak někdo vyhrabe, lásko,“ pronesla směrem ke svému partnerovi, jenž s úsměvem od ucha k uchu přikývl a uklidnil ji, že se o to postarají divoká prasata. V igelitovém pytli ji, s výrazně šedavým make-upem, jenž měl znázorňovat posmrtnou bledost, uložili do vykopané jámy v sexy šatech se třpytivými kamínky a s neskutečně hlubokým dekoltem, co odhaloval téměř celá její silikonová ňadra. Ta si rajcovní brunetka nechala „přifouknout“ koncem loňského roku.

Role mrtvé dívky, navíc pohřbené v lese, jí prý nečinila sebemenší problémy. „Píšete mi, jaký to bylo… a mně to teda vůbec nevadilo,“ krčila rameny Andrea. „Asi jsem trošku divná, je to takový morbidní, ale mně to jako nebylo vůbec nepříjemný…“ Způsob smrti, a vlastně i to, v jakém filmu či seriálu ji čeká takovýto smutný konec, si však nechala pro sebe, televizním divákům proto nezbývá než jiného než si na její televizní premiéru počkat!

VIDEO: Andrea Pomeje před plastikou poprsí nafotila sexy fotky!

Video
Video se připravuje ...

Andrea Pomeje před plastikou poprsí nafotila sexy fotky! Thomas Kruchina, Lukáš Červený

Fotogalerie
62 fotografií