Mirka van Gils Slavíková je cukrářka českého původu a autorka kuchařských knih žijící v Nizozemí. Zatímco cukrářský svět ji velmi dobře zná, dokonce je držitelkou francouzského titulu Professeur en Sucre d'Art, tak do povědomí Čechů se dostala až se soutěží České televize Peče celá země, kde je jednou z porotkyň. 

Cukrářka, která díky své růžové nebo fialové barvě vlasů svítí už z dálky, je od začátku karantény velmi činná na sociální síti a po celou dobu svým příznivcům natáčela videa s recepty na sladkosti. 

VIDEO: Mirka van Gils Slavíková prozradila: Druhá řada Peče celá země bude! Co brzdí natáčení?

Video
Video se připravuje ...

Mirka van Gils Slavíková prozradila: Druhá řada Peče celá země bude! Co brzdí natáčení? Markéta Reinischová, Lukáš Červený, instagram

O víkendu se ale odvázala a fanoušky pro změnu potěšila fotkou v plavkách! „Celý život tak trochu bojuji s tím, jak se cítím ve svém těle. Až poslední dobou mi dochází, že je to hlavně o tom, být svá a neřešit. I s tím samozřejmě souvisí starání se o sebe tak, aby se člověk cítil dobře. Být svá není jednoduché, ale stojí to za to. Co myslíte?“ okomentovala Mirka fotku, kterou fotil její syn Matěj.

„Dělat si ze sebe srandu je to nejlepší, co jde. Jsem taková spíše cukrářská nemodelka,“ dodala sympaticky vysmátá hvězda kulinářské show.

VIDEO: Porotkyně Peče celá země Mirka van Gils Slavíková: Vypadám přísně, ale často pláču!

Video
Video se připravuje ...

Porotkyně Peče celá země Mirka van Gils Slavíková: Vypadám přísně, ale často pláču! Pavlína Horáková, Jan Jedlička

Fotogalerie
19 fotografií