Velká zastánkyně nudismu Alice Bendová, která obvykle tráví celé léto ve svém apartmánku na Tenerife, se tentokrát musí spokojit „pouze“ s bazénem. I ji totiž koronavirová pandemie připravila o možnost cestovat. Neznamená to však, že by své fanoušky přestala zásobovat sexy snímky. Ba právě naopak! Nejnověji se rozhodla zvěčnit v azurově modrém bazénu v titěrných bikinách s výrazným, neonově zeleným lemováním, které… jí ovšem ani trochu neseděly.

„Jako ty plavky jsou mi malý, to jo!“ přiznala s jistou dávkou sebereflexe kráska, která si své fanoušky získala pro absenci studu na stříbrném plátně – její ňadra v plné kráse mohli obdivovat diváci například v komedii Báječná léta pod psa nebo v dramatu Kajínek. A dokonce i v tomto vrchním díle jejích pestrobarevných bikin: nevyhovující košíčky odkrývaly více jejích vnad, než je z ní obvykle zvykem, a prsa jí přetékala do všech stran. Možná by udělala lépe, kdyby se vyfotila rovnou nahoře bez…

VIDEO: Alice Bendová: Dostane se letos do svého apartmánu na Kanárech?

Video
Video se připravuje ...

Alice Bendová: Dostane se letos do svého apartmánu na Kanárech? Markéta Reinischová

„Nikdy mi nebyly dobře, ale teď mi nejsou vůbec…“ dodala kráska, která již nějakou dobu z jakéhosi záhadného důvodu tvrdí, že potřebuje zhubnout - přestože jejích 148 tisíc followerů na instagramu je pevně přesvědčeno, že dokonalou postavu má přesně takovou, jak ji má nyní. Důvod, proč na sebe Bendová o číslo, o dvě čísla menší plavky vůbec oblékla, byl velice prozaický: „Nechtěla jsem vás nudit fotkou zase ve stejných, tak jsem vyhrabala tyhle,“ vysvětlila lakonicky.

Jak se ovšem ukázalo v komentářích u snímku svůdné herečky, která aktuálně září v úspěšném primáckém seriálu Slunečná, nikomu tento vědomý módní přešlap nevadil. „Za mě by mohly být ještě menší,“ vtipkovali její příznivci. „Myslím, že jsou pořád zbytečně velký!“ přisadil si další fanoušek. A jeden muž to vystihl nejpřesněji: „Řekl bych, že v tomto případě na plavkách zase tak moc nezáleží…“ nadhodil totiž. A my mu musíme dát plně za pravdu!

VIDEO: Velké ztráty sexbomby Bendové: Propadlé letenky a zákaz »chalupy«! Kde provětrá vnady?

Video
Video se připravuje ...

Velké ztráty sexbomby Bendové: Propadlé letenky a zákaz »chalupy«! Kde provětrá vnady? Markéta Reinischová, Lukáš Červený, instagram

Fotogalerie
65 fotografií