Nikdy se nedržela při zdi, co se týká oblékání. Ve výstředních a hlavně neotřelých outfitech si Míša Tomešová libuje a ráda ukáže své přednosti. I když její dekolt už dávno není tak bujný, jako když kojila, tak jí to nebrání vyrazit do společnosti jen v podprsence. 

„Až když jste v Blesku napsali, že mi zmizela prsa, tak jsem se podívala na své starší fotky a musím vám dát za pravdu. Prsa zmizela do mých synů. Jak už nekojím, tak se vše vrátilo do původního stavu a jsem překvapená, že mi prsa neklesla,“ svěřila se Blesku herečka, která hraje v seriálu Sestřičky. 

VIDEO: Dvojnásobná máma Míša Tomešová: Hubená jako lunt! Ruce jako hůlky! A kam dala prsa?

Video
Video se připravuje ...

Dvojnásobná máma Míša Tomešová: Hubená jako lunt! Ruce jako hůlky! A kam dala prsa? Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Míša Tomešová vyrazila s kamarádkou, herečkou Natálií Halouzkovou na vernisáž iMucha. Zvolila proužkovaný kostým se šortkami a pod sako si vzala jen podprsenku. „Je teplo, tak to je značka ideál,“ smála se Míša, která byla ve výborném rozmaru, protože po dlouhé době měla večer sama pro sebe. Chlapečky hlídal manžel Roman Tomeš (32). 

VIDEO: Fešák ze Slunečné Roman Tomeš: Chci plodit děti s víc maminkami! Co na to manželka?

Video
Video se připravuje ...

Fešák ze Slunečné Roman Tomeš: Chci plodit děti s víc maminkami! Co na to manželka? Markéta Reinischová, Lukáš Červený, instagram

Fotogalerie
38 fotografií