Jednou z prvních, kdo se objevil, byla moderátorka Snídaně s Novou Gábina Partyšová (42). Prozradila, že v karanténě hodně zvelebovala zahradu, ale určitě je ráda, že už se zase podívala mezi lidi.

Umění Alfonse Muchy velmi zajímá i Míšu Maurerovou (40), která přišla sama a od rodiny prý dostala propustku »za odměnu«. Partner hlídá jejich dcerku Emmu a starší dvojčata jsou prý na soustředění.

Nemohli chybět ani Michal Dvořák (54) s manželkou Lucií alias DJ Luccou (42). „Měl jsem tu čest se podílet i na přípravách,“ netajil se hudebník z kapely Lucie. Později večer se dostavil dokonce i premiér Andrej Babiš (65) a zdálo se, že se dobře baví.

Herečka Vlastina Svátková Kounická (38) přišla v šatech vlastní tvorby a přiznala, že právě dokončila čtvrtou knihu, která putuje do tisku.  Dorazili též muzikant Petr Kutheil (39) s partnerkou, rovněž herečka Bára Mottlová (34), ovšem zdálo se, že sama – bez partnera.

VIDEO: Unikátní výstava Muchových děl. Některá proběhla digitalizací a návštěvníci se mohou těšit na jejich pohyblivé varianty

Video
Video se připravuje ...

Unikátní výstava Muchových děl. Některá proběhla digitalizací a návštěvníci se mohou těšit na jejich pohyblivé varianty. Veronika Foltová

Událost si nenechala ujít ani zpěvačka Olga Lounová (39). Ta o vztazích nemluví, ale zářila tak, jako by byla právě čerstvě zamilovaná. Naopak zpěvačka Elis Mrázová (26) přiznala, že je sama. Ovšem na akci byla jen na skok a plánovala »výšlap« s kamarádem. „Nemám partnera, ale partnerku – svoji psici,“ vtipkovala dokonce.

Bez partnera dorazila také Pavlína Němcová (47), která se přátelí i s  bývalou první dámou Dagmar Havlovou (67). Rovněž muzikálová herečka Míša Tomešová(29) dorazila bez manžela Romana (32) a nechala ho hlídat děti. Místo něj ji doprovodila kolegyně z nového seriálu Sestřičky Modrý kód Natálie Halouzková (20). Bez partnera Karla Janečka (47) přišla též Lilia Khousnoutdinova(32) v šatech od Blanky Matragi (67). Sama návrhářka také dorazila. Celé vernisáži tak kromě krásných obrazů vévodily i krásné dámy bez partnerů.

Akce je oficiálním zahájením výstavy „iMucha – slavná sbírka v pohybu“. Sbírka plakátů a dalších děl Alfonse Muchy, kterou vlastní tenista Ivan Lendl, patřila v minulosti v Obecním domě k oblíbeným výstavám. Nově má návštěvníky obohatit o pohledy na nově získané mistrovské kousky a především o zážitek z digitálního zpracování.

VIDEO: Dvojnásobná máma Míša Tomešová: Hubená jako lunt! Ruce jako hůlky! A kam dala prsa?

Video
Video se připravuje ...

Dvojnásobná máma Míša Tomešová: Hubená jako lunt! Ruce jako hůlky! A kam dala prsa? Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
70 fotografií