Talentovaný zpěvák, herec a moderátor Snídaně s Novou Milan Peroutka si po náročné operaci nohy dopřává vydatnou rekonvalescenci u moře – nezamířil však ani do Chorvatska či Řecka, kam se vypravila většina českých celebrit ihned poté, co jim po koronavirové pandemii bylo umožněno cestovat, ale k německému Baltu. Odsud již také sdílel nejednu fotografii, na nichž pózoval v proutěném křesle na pláži s tím, že jsou „berle a písčitá pláž nic moc kombinace. Moře a berle ještě tragičtější. A moře po pás, berle a právě spatřená medúza – rovnou smrt.“

Na dovolenou se nevypravil sám, jak ukázal ve svých nejnovějších příspěvcích. Na nich je totiž vidět postarší, i když skvěle vypadající blondýna v bikinách. Buď dovádí ve vlnách, z nichž vystupuje jako Venuše (anebo jako výše zmiňované Bondgirls ve snímcích Dr. No či Dnes neumírej) anebo skotačí v písku. „Tohle je Ivča! Ivča je moje máma. Ivča dneska slaví 60!“ odtajnil Peroutka totožnost neznámé krásky a všem okamžitě spadla brada až na podlahu. Šest křížků na krku by jí totiž rozhodně nikdo netipoval, naopak na svůj věk působí velice mladistvě!

VIDEO: Peroutka se musí svlékat: Drsná podmínka pro novou roli.

Video
Video se připravuje ...

Peroutka se musí svlékat: Drsná podmínka pro novou roli. David Turek, Lukáš Červený

Tento názor zastává ostatně i Peroutka sám. „Je divný to říct o svý mámě, ale myslím, že ta moje je ještě celkem hratelná,“ pronesl Peroutka, jehož si televizní divačky zamilovaly coby studenta medicíny Jonáše v Ordinaci v růžové zahradě 2, v jisté nadsázce při pohledu na svou maminku. Dokonce jí pomohl založit i instagram, pravděpodobně aby měla coby publicistka a spisovatelka (na kontě má celou řadu knih pro děti) blíže ke svým fanouškům. „Máš nádhernou maminku!“ žasla nad ní například herečka Alice Bendová (46) a souhlasila s ní i zpěvačka Martina Pártlová(41): „Milanova máma je 100% hratelná!“

„Jakože cože?? Myslela jsem si, že ukazuješ svou přítelkyni... Ivčo, jste fakt kus,“ jásala i jedna Milanova fanynka, které se jenom horko těžko vyrovnávala s faktem, že onou sexy dámou v bílých plavkách je šedesátnice a zároveň trojnásobná matka – kromě Milana má ještě dceru Barboru (33) a syna Jana (29).

Severní Německo mimochodem nevybrali Peroutkovi tak docela náhodně, údajně se totiž vypravili na místo, kde paní Ivana „měla s taťkou koncem osmdesátek v kempu romantický low cost líbánky“, jak prozradil zpěvák. Milanův otec, někdejší bubeník kapely Olympic Milan Peroutka starší (†49), zemřel před sedmi lety.

VIDEO: Trapas večera! Milan Peroutka nedodržel dresscode a ani se nesladil s partnerkou Nikol Čechovou.

Video
Video se připravuje ...

Trapas večera! Milan Peroutka nedodržel dresscode a ani se nesladil s partnerkou. Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Peroutka sám byl údajně přizván z velmi prozaických důvodů: maminka ho podle jeho vlastních slov pozvala jenom proto, aby mohl hlídat jejich dva pejsky, zatímco ona si bude užívat dovolené a bude chodit na procházky. Jako poslušný synek proto absolvoval jistě velice náročnou šestihodinovou cestu autem. Ale nestěžuje si. „Nic mi nechybí. Většinu času tu prospím a nikdo mě za to nekárá, a to především ani já sám sebe. Ich liebe tenhle princip dovolenejch,“ liboval si.

Fotogalerie
62 fotografií