Před pár dny byly zveřejněny odvážné akty Dary, které vznikly na dovolené na Bali a původně měly patřit jen do jejího soukromého alba, ale skončily shodou okolností v magazínu Grade. Přineslo to s sebou ale řadu reakcí a zpěvačka teď všem kritikům dala jasně najevo, že si nenechá zkazit náladu a rozhodně se nemá za co stydět. 

„Je mi úplně jasné, že nikdy, v žádné souvislosti, nenastane stav, že se všechno bude líbit všem. A paradoxně 'nahota', která je jevem ze všech nejpřirozenějších, bude vždy nejvíc kontroverzním tématem,“ uvedla Slovenka na instagramu a doplnila, že se tedy nediví, že fotky způsobily mírný rozruch. „Ne, nemyslím tím, že je řešili v každé rodině,“ smála se.

Rozruch prý dle jejích slov k její profesi patří a lidé reagují dost zvláštně i na ty nejmenší změny - když si vezme na vystoupení paruku, nebo dá do pohybu emoce všeho druhu.„Ale to, co chci říct a svobodně přiznat touto fotkou, JE, že být nahá mě baví. Vždy se mi líbila vkusně prezentovaná nahota, všechno, co mi způsobí motýlky v břiše. Jen nádech »zakázaného«, ať již fotka, film, písnička nebo člověk,“ líčí Rolins.

VIDEO: Dara Rolins: Šaty, ve kterých jsem poprvé zpívala s Gottem, má maminka v mauzoleu

Video
Video se připravuje ...

Dara Rolins: Šaty, ve kterých jsem poprvé zpívala s Gottem, má maminka v mauzoleu Adam Balažovič/BPŽ

A rozhodně se to prý u ní věkem rozhodně nemění. „Sex mě baví víc než kdy předtím. Výhodou zralého věku je, že mi nepřipadá divné o tom mluvit. A už vůbec necítím jediný limit či povinnost k své intimitě, způsobený faktem, že jsem máma. Jsem v první řadě ŽENA.“ A tuto skutečnost si hodlá užít, ať se to někomu líbí, či ne!

Za takový přístup jí ženy jistě budou vděčné a většina jí dá za pravdu. Pánům snad její obnažené fotky vadit také nebudou, ale je pravda, že rejpalové se zkrátka najdou všude.

VIDEO: Dara Rolins a její potěšení: Randím o sto šest! Muži o mně sní

Video
Video se připravuje ...

Dara Rolins a její potěšení: Randím o sto šest! Muži o mně sní Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
86 fotografií