Příští rok by měla oslavit šedesáté narozeniny, to se ale bohužel už nestane. I přesto, že manželka Jiřího Krampola byla o 23 let mladší než oblíbený herec a moderátor, na věčnost odešla dříve a nešťastný vdovec se nyní bude muset naučit žít bez své milované ženy. Nebo snad čekal, že se může něco podobného stát? „Ne, vůbec. Ačkoli jsem měl takovou divnou předtuchu,“ přiznal Blesku Krampol.

VIDEO: Je to jako s feťákem! Krampol drsně promluvil o nemocné ženě Hance

Video
Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video

Je to jako s feťákem! Krampol drsně promluvil o nemocné ženě Hance Kisa Císařová, Aleš Brunclík

„Byli jsme před třemi dny na Hradě na kafi a pak jsme šli na Petřín, bylo krásně. Ale já jsem cítil nějakou tíseň, nostalgii, smutek. Že se něco stane. Úplně jsem se klepal,“ popsal Jiří Krampol divný pocit, který dnes po smrti své ženy považuje za zlé znamení předvídající její smrt.

Hana Krampolová se v posledních letech potýkala s vleklými zdravotními problémy, především se závislostí na cigaretách a lécích. Po dlouhých pobytech po zdravotnických zařízeních se ocitla konečně doma s vidinou lepších zítřků, v poslední době přibrala a těšila se na další roky života s Jirkou. Těch se ale už nedočká. V pondělí v půl sedmé večer zemřela v jejich bytě nedaleko Staroměstského náměstí poté, co po večeři upadla a vykrvácela v důsledku prasklého vředu v jícnu.

VIDEO: Krampolovi před měsícem v Blesku: Doufali ve šťastný konec!

Video
Video se připravuje ...

Krampolovi před měsícem v Blesku: Doufali ve šťastný konec! David Turek

Fotogalerie
47 fotografií