Odchod na mateřskou dovolenou (pokud se dá čas strávený s novorozencem nazývat dovolenou…) si moderátorka Sandra Pospíšilová, tehdy ještě Parmová, ozkoušela už před třemi lety. Tehdy se totiž stala maminkou malé Emilky. Od té doby se stihla provdat za svého životního partnera a počít miminko další – koneckonců je teď ve věku, kdy je pro ženu dnešní doby nejlepší mít děti. A i když se snažila do poslední chvíle pracovat a pravidelně se usmívala na diváky televizního zpravodajství na CNN Prima News, nakonec se s nimi přece jenom musela rozloučit.

Blonďaté krásce, která by se nyní měla nacházet zhruba v osmém měsíci těhotenství, přichystali její kolegové dojemné překvapení. Zhruba pětiminutové video mapující její kariéru od roku 2011, kdy poprvé usedla za zpravodajský stoleček. K tomu došlo stylově hned prvního ledna, tedy v den, kdy Sandra oslavila své pětadvacáté narozeniny. Spot zmínil všechny „highlighty“ jejího profesního i soukromého života. Pokud se ale někdo divil, že nedošlo na její legendární trapas v přímém přenosu, tedy telefonát s „Krťou“, není se čemu divit – tento incident se totiž odehrál na televizní stanici ČT24.

VIDEO: Sandra Pospíšilová, tehdy ještě Parmová, a telefonát s Krťou v přímém přenosu

Mezi ty, co Sandře popřáli prostřednictvím jímavého videa hodně sil do dalších, nepochybně náročných měsíců, patřila například moderátorka Soňa Porupková (30) či Libor Bouček (39). Ten se ukázal jako pořádný svéráz! „Já se s ní nebudu loučit. To nemá smysl se s ní loučit, protože ona se vrátí. Ona je vlastně jak koronavirus, ale v dobrým slova smyslu. Odejde, a pak se vrátí. Já si myslím, že nemá smysl mluvit o tom, že bych se s ní neviděl. Takže nevidím důvod, proč bych se s ní měl loučit,“ prohlásil tento známý vtipálek.

Reportáž každopádně blonďaté zprávařce udělala obrovskou radost a došlo dokonce i na nějaké ty slzičky. „Byl to teda těžký kalibr, i kdybych nebyla těhotná,“ svěřila se na sociálních sítích poté, co všechno to dojetí vydýchala. „Jsem vděčná, že jsem součástí tak skvělého týmu, byl to jeden z dalších nezapomenutelných momentů. Odchází se mi krásně i smutně zároveň. Držím vám palce, budu i dál koukat - to je jasné, a už teď se na vás zase těším!“ vzkázala vnadné Evě Perkausové (26) a Romanu Šebrlemu (45), někdejšímu olympijskému vítězi, po jehož boku pod novým vedením Primy v poslední době usedala.

VIDEO: Těhotné Parmová a Lašková ze CNN Prima News: Může za to Bouček?  

Video
Video se připravuje ...

Těhotné Parmová a Lašková ze CNN Prima News: Může za to Bouček? David Turek, Jan Jedlička

Není to mimochodem první moderátorka „nového" primáckého zpravodajství po přechodu pod hlavičku CNN, co otěhotněla a dala vale teplému místečku. Nedávno se s kolegy loučila bývalá Česká Miss roku 2013, moderátorka Gabriela Lašková (30). I ona se co nevidět stane dvojnásobnou maminkou...

Fotogalerie
92 fotografií