Za oceánem si žila slovenská moderátorka s manželem Vlastou Hájkem (45), dětmi Salmou (10) a Neviem (6) jako v pohádce. Ale události nedávné doby pandemie koronaviru a rasové nepokoje po smrti George Floyda všechno změnily. „Necítíme se v Miami po těch protestech bezpečně, je tam obrovský rasismus vůči bílým, jsou tam špatné střední školy, mizerné zdravotnictví... A samozřejmě obrovskou ránu dostal kvůli covidu-19 i turismus,“ přiznal nedávno Blesku manžel Belohorcové.

VIDEO: Velké stěhování Belohorcové: Krize ji vyhnala z luxusního apartmánu! Vrátí se do Evropy?

Video
Video se připravuje ...

Velké stěhování Belohorcové: Krize ji vyhnala z luxusního apartmánu! Vrátí se do Evropy? Markéta Reinischová

Přišli o byznys

A tahle rána se pochopitelně dotkla i jejich rodinného byznysu, který se Zuzaně s manželem ještě před propuknutím pandemie koronaviru krásně rozjížděl. „Náš penzion, který jsme provozovali, musel skončit. Nyní ho předěláváme na normální dům a dáme do prodeje. Ale jestli se prodá, nebo ne, z Ameriky jednoduše odcházíme!“ má jasno Vlasta Hájek.

Vydělají balík

Apartmánovou vilu kousek od pláže South Beach koupili manželé loni za 950 tisíc dolarů a když kvůli koronavirové pandemii museli v dubnu skončit s poskytováním ubytovacích služeb, začali si tam budovat i vlastní bydlení s plánem přestěhovat se tam trvale z výškové budovy v centru města. „Situace je šílená a my si nemůžeme dovolit to tady mít rok a půl, dva prázdné,“ hořekoval Hájek, jakmile vyprovodil poslední klienty. Rekonstrukci ovšem pozdržely stěny napadené termity, a tak teď aspoň nemusí litovat, že jdou z nového hned zase o dům dál.

Sám Hájek tako vysvětlil, jak vlastně připravuje dům na prodej: „Dům jsem kompletně celý zrekonstruoval, vytrhal jsem stropy, udělal jsem tam 4,5 metru stropy, takže jsme vlastně přiznali to podkroví. Dům má čtyři pokoje, tři koupelny, saunu, vzadu připravujeme místo pro bazén, letní kuchyň a ještě zezadu bude mít samostatný jednopokojový byt s koupelnou a samozřejmě ložnice i kuchyně všechno nové. Dům má úplně nová okna a v prvním týdnu v srpnu bude mít novou střechu. Všechno samozřejmě stavíme v top kvalitě, protože tak to mají Amíci rádi,“ vzkázal Blesku.

Ráj boháčů

Tedy o pořádných pár domů dál – balí totiž kufry a kontejnery k cestě do Evropy! V Česku ani na Slovensku se ale neusadí, chtějí dál žít v přímořském klimatu. Rozhodli se tedy pro Španělsko, které jim bude alespoň počasím připomínat jejich milované Miami. Další etapu života stráví v ráji evropských boháčů v Marbelle. „Děti tam na začátku září nastupují do soukromé školy. A my si tam možná někde na pláži otevřeme kavárnu,“ nastínil Hájek další ze svých rodinných plánů.

VIDEO: Sexbomba Belohorcová promluvila o třetím dítěti! A s manželem staví hotel.

Video
Video se připravuje ...

Sexbomba Belohorcová promluvila o třetím dítěti! A s manželem staví hotel. Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
58 fotografií