Někdejší playmate a moderátorka lechtivých pořadů Láskanie a Peříčko Zuzana Belohorcová, která spolu s manželem za velkou louží vlastní resort luxusních apartmánů, se na sociálních sítích dlouhou dobu setkávala s kritikou, proč se nevyjadřuje k aktuálnímu dění v Americe. Kampaň „black lives matters“, kterou po násilné smrti George Floyda rozpoutali nespokojení Američané černé pleti, totiž podporuje celá řada celebrit, a to dokonce i českých a slovenských. Ne však blonďatá modelka, která se na dané téma vyjádřila velice rázně.

„Zásadně se snažím nikdy nestarat se o věci, kterým nerozumím, ale zdravý úsudek a zdravý rozum naštěstí ještě mám. Nikdy jsem nechtěla na veřejnosti ventilovat svůj názor na to, co se děje v těchto dnech v USA, ale vaše komenty a vaše příspěvky mne nakoply k tomu, abych se o ně veřejně podělila,“ odhodlala se nakonec. „Vandalismus a rabování podporovat nemohu, to se na mě nezlobte. Protože to, co se děje v USA, už není o nespravedlivém usmrcení při zatýkání.“

„Jsem velmi mírumilovný člověk, nenávidím nespravedlnost a odsuzuji násilí, ale věřte mi, tady v USA žije tak obrovská masa nezvládnutelných lidí, že kdyby policie nebyla tak rázná a tvrdá, byl by to masakr, co by se tu dělo,“ vysvětluje manželka podnikatele Vlastimila Hájka (45) a zároveň dodává, že ji velice překvapuje, kolik lidí sdílí úplně jiný názor od toho mediálně prezentovaného. „Udělali si z toho svůj politický boj a kampaň pro blížící se volby s nálepkou boje proti rasismu,“ domnívá se Zuza, maminka dvou dětí, dcerky Salmy (10) a synka Nevia (6).  

Velebit Floyda, což byl několikrát trestaný člověk s hojnou kriminální minulostí, je podle ní hloupost. Tím spíše v jeho jméně páchat ničivé demonstrace! „To se tolerovat nedá. Neoprávněná smrt člověka, ať už bělocha, nebo černocha, není akceptovatelná, ale v tomto případě už jde o úplně jiný boj. Jak se říká, každá mince má dvě strany, proto se na celou situaci dívejme reálně a střízlivě, přátelé,“ vyzývá své followery. A jak se zdá, pohled na celou věc s ní sdílí většina jejích fanoušků, kteří oceňují, že alespoň jedna hvězda československého šoubyznysu se nestydí veřejně prezentovat svůj názor, byť není zrovna teď „trendy“.

VIDEO: Velké stěhování Belohorcové: Krize ji vyhnala z luxusního apartmánu! Vrátí se do Evropy?

Video
Video se připravuje ...

Velké stěhování Belohorcové: Krize ji vyhnala z luxusního apartmánu! Vrátí se do Evropy? Markéta Reinischová

Fotogalerie
81 fotografií