Válka v rodině Štikových stále nemá konce. Sotva se novopečená vdaná paní Biniasstihla ohradit proti urážlivým tvrzením mladší dcery ohledně toho, že si vzala zlatokopa, už vrátila úder a Charlotte obvinila z lenosti a naznačila, že ji pěkně dlouhou dobu živila.

„Od 18 let se nechá živit od své matky, a to i s jejím přítelem, jen se celý den válí v posteli, nezadržitelně kyne a nemá žádný smysl života. Má celý obličej přetvořený plastikami,“ nešetřila na facebooku dceru a také ji obvinila, že jí „dluží peníze a při odchodu ji ještě okradla“.

Ovšem dceru její útoky rovněž pěkně popudily a na reakci nemusel nikdo dlouho čekat. „Už mě pěkně štvou ty její lži. Já práci mám, a nic jí rozhodně nedlužím já, ani Ifko (partner, jenž se po jejím boku objevoval již v kontroverzní reality show Štiky - pozn.red.),“ cituje její slova web Super.cz.

„Jednou o mně tvrdila, že jí dlužíme 100 tisíc, pak 300 tisíc, nakonec už to byly 3 miliony. Je opravdu chorá na hlavu," kroutí nechápavě hlavou mladá Štiková, která je již vlastně jedinou, která se ještě nechvalně proslulým příjmením může oficiálně pyšnit - její matka se nově podepisuje Binias, starší sestra Ornella (27) už je navíc několik let Koktová.

VIDEO: Monika Štiková se vdala! O 24 let mladšího kolouška si vzala na »Staromáku«

Video
Video se připravuje ...

Monika Štiková se vdala! O 24 let mladšího kolouška si vzala na »Staromáku« Lukáš Červený

Co se týče svého vzhledu, je prý Charlotte rovněž spokojená a odmítá obvinění, že by snad měla mít za sebou plastické operace. „Jediné, co mám, jsou zvětšené rty,“ hájí se a ani útok kvůli váze si nebere k srdci. „Jedinej, kdo kyne, je ona. Stačilo mi vidět její poslední fotky,“ rýpla si naopak do matky Moniky.

Navíc jí vyčetla ještě jednu věc, nad kterou opravdu zůstává rozum stát. „Ještě k tomu ani neumí napsat správně moje jméno. Píše se Charlotte, a ne Charllote," zlobila se pro Super.cz Štiková, které jistě dala jméno do vínku právě matka. Je tak podivné, že by neuměla napsat její jméno správně. Pravděpodobně se jednalo jen o překlep ve vzkazu, který psala ve vzteku. Ovšem i tak je to dost na pováženou.

VIDEO: Co ve Štikách nebylo? Monika se opřela do druhé dcery! Charlottě smrdí nohy!

Video
Video se připravuje ...

Co ve Štikách nebylo? Monika se opřela do druhé dcery! Charlottě smrdí nohy! FTV Prima

Fotogalerie
95 fotografií