Sympatický představitel Janka Linharta ze Slunečné sice vztah s krásnou brunetkou Andreou Bezděkovou zuřivě popírá, ale všechno to zapírání vyvracejí sociální sítě – anebo je opravdu náhoda, že se navštěvují stejná místa? Každopádně ať už Marek Lambora s Bezděkovou randí, nebo ne – což se mu patrně nechce moc přiznávat, aby nepřišel o zástupy fanynek, které by ho nejraději viděly po boku Týny alias Evy Burešové (27), měl by se mít na pozoru!

Půvabná brunetka se totiž na sociálních sítích předvedla ve svatebních šatech jedné známé české designérky, v nichž vypadala skutečně nádherně, takřka jako pohádková princezna... a to i vzdor faktu, že princezny takhle hluboké dekolty rozhodně nikdy nenosily. „A jak si tak moje kamarádky kolem mě rodí děti, staví domy, vybírají ženicha... já po očku sleduji, jaký trend udává svatební průmysl...,“ napsala na instagram. Že by s novým vztahem, byť dosud zcela neoficiálním, už pomýšlela na vdavky?

VIDEO: Miss Andrea Bezděková: Můj život je jeden velký adrenalin!

Video
Video se připravuje ...

Miss Andrea Bezděková: Můj život je jeden velký adrenalin! Markéta Reinischová

S veselkou má přitom Bezděková zkušenosti z let předešlých: na počátku roku 2017 rozvířila klidné vody kolem sebe, když se zčistajasna »provdala« za svého partnera Martina. Na internetu se poté objevila celá řada nádherných fotek z obřadu v Thajsku, z nichž vysloveně sálala romantika, idylka a vzájemná láska. Vzápětí se však ukázalo, že šlo jenom o „svatbu na zkoušku“ a Česká Miss roku 2016 udělala jenom jisté firmě zdařilou reklamu, jejímž clem bylo nalákat všechny, kteří by thajskou svatbu rádi prožili doopravdy.

Vztah s Martinem, plný rozchodů a zase usmiřování, pak dlouho nevydržel a neslavně dopadl i její poměr s modelem Pavlem Gillernem (24). Skončil totiž, jak se říká, po hříchu: modelka s hlubokýma očima a nevinným úsměvem se měla na afterparty po vyhlášení Global Social Awards 2019 zaplést s dalším pohledným mladíkem, dalším modelem Petrem Havránkem. Pavel nevěru neustál a od té doby je prý Bezděková, která byla jednu dobu spojována s Miroslavem Dubovickým (28), současným partnerem Veroniky Kopřivové (29), single… A přitom pokukuje po bílém závoji!

VIDEO:  Misska Andrea Bezděková: Nevěra a rozchod s dalším přítelem! Jak se k tomu vyjádřila?

Video
Video se připravuje ...

Misska Andrea Bezděková: Nevěra a rozchod s dalším přítelem! Markéta Reinischová

Fotogalerie
36 fotografií