K napadení Vladimíra, kdy ho neznámí lidé přepadli, okradli o peníze a platební kartu, mělo dojít 24. června v centru Prahy.  

Maminka Polívky Chantal Poullain (63) uvedla, že ho neznámí lidé bili do obličeje a kopali do žeber. Pochopitelně tedy zamířil na ošetření do nemocnice, ale posléze podepsal revers a odebral se do domácího léčení. 

VIDEO: Tvrdá slova Bolka Polívky k dceři Aničce: Uštědřil jí otcovský políček!

Video
Video se připravuje ...

Tvrdá slova Bolka Polívky k dceři Aničce: Uštědřil jí otcovský políček! Kisa Císařová, Aleš Brunclík

K incidentu svého syna se vyjádřil i jeho otec Bolek Polívka. „Určitě to byla jenom taková pouliční šarvátka, nebo rvačka. Když ho okradli, tak asi to bylo mířeno jako jakési přepadení,“ řekl v rozhovoru pro idnes.cz herec. 

Nevím, jestli za to zrovna může alkohol. Volal jsem s ním zatím dvakrát. Napřed byl po otřesu mozku, ale osobně jsme spolu ještě nemluvili. No tak nešvary, nesmí se to přehánět. Nesmí to být takové to sebezničující, do nevědomí. Mělo by to být v nějaké korelaci s úsměvem a znát svou míru. Nemusí se to vždycky podařit, ale když už se to nepodaří, tak bychom to měli brát jako poučení. Když už ne pro sebe, tak pro ostatní,“ dodal Bolek. Sám asi dobře ví, o čem mluví.

Film Štěstí, kde Bolek Polívka ztvárnil jednu z vedlejších rolí, online:

Fotogalerie
40 fotografií