A to měla Agáta Prachařová s sebou na pomoc dva malé asistenty. Společnost v lese dělal modelce starší syn Kryšpín (8) a mladší dcera Mia (2). Oba jejich modrooká máma vybavila košíčky a jako správní houbaři měla trojice na své úlovky zkušeně připravený i nožík, takzvanou rybičku.  

 „To jen moje parta jede do lesa a nenajde nic,“ povzdechla si ovšem Agáta Hanychová na svém instagramovém profilu. O tom, že to byla velkolepá výprava, která předpokládala, že úlovky zaplní hned několik košíků, svědčí fakt, že Agáta dětem udělala na cestu i vydatnou svačinu. Modelka tedy počítala, že v lese trojice, která s sebou vzala na procházku i psa, stráví notnou chvíli.

VIDEO: Agáta Prachařová má v kráse nástupkyni: Kordule (14) se hrnou žhavé nabídky!

Video
Video se připravuje ...

Agáta Prachařová má v kráse nástupkyni: Kordule (14) se hrnou žhavé nabídky! David Turek, Aleš Brunclík

Nu což. Tak aspoň procházkou v lese udělali něco pro své zdraví, vyvenčili psa, Agáta zabavila a unavila děti, což k večeru také není od věci. A navíc Agátini věrní fanoušci v tom modelku nenechali. Naopak. „Nesmíš chodit do lesa houby hledat, ale sbírat. Poněvadž vesmír tě vyslyší a nechá tě hledat,“ odlehčil situaci vtipem jeden z nich. „Já nenajdu ani zpáteční cestu z lesa,“ nenechala v tom Agátu samotnou jedna z jejích sledujících.  

VIDEO: Agáta Prachařová v šoku: Na seznamce jsem našla, koho jsem neměla

Video
Video se připravuje ...

Agáta Prachařová v šoku: Na seznamce jsem našla, koho jsem neměla. Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
50 fotografií