Více než tři miliony nakažených a denní rekordy nově infikovaných jsou dobrými důvody, proč o pár týdnů/měsíců karanténu prodloužit a zůstávat v USA na jednom místě. Pozitivní květnové prognózy se zcela otočily v červnu, když se Státy prohnaly rasové nepokoje, jež na šíření nákazy nesou svůj díly viny. A strádají i lidé, o nichž by si to nikdo nemyslel, například moderátorka Zuzana Belohorcová.

Ta žije s rodinou v Miami už pěknou řádku let. Každé léto však divoké přímořské prostředí zamění za uklidňující zeleň Slovenska a tradiční domácí kuchyň svých rodičů. Kvůli koronaviru je ale letos nenavštíví, poprvé po deseti letech. „Deset let trávíme letní prázdniny v rodném Slovensku. Kvůli situaci, která nyní je, jsme tohle léto zůstali 'zaseknutí' doma v Miami,“ oznámila kráska na sociálních sítích.

Video: Gregorová se zbavuje majetku po Brzobohatém! A problémy Witowské v televizi kvůli známosti 

Video
Video se připravuje ...

Gregorová se zbavuje majetku po Brzobohatém! A problémy Witowské v televizi kvůli známosti Bára Horáková, Lukáš Červený

Přesto to nejsou úplně smutné zprávy. S dětmi po boku si vytvářejí nové zážitky a léto v Miami přece není k zahození. „Přiznám se, že je to nejvíc. Oceán, sluncem zalité pláže… co víc k létu potřebujeme?“ Žhavé pláže a osvěžující slaný oceán holt na Slovensku nejsou.

VIDEO: Výbuch v Praze zasáhl herečku Steimarovou, matku Polívkové! A Hryc řekl, kdo mu zachránil život

Video
Video se připravuje ...

Výbuch v Praze zasáhl herečku Steimarovou, matku Polívkové! A Hryc řekl, kdo mu zachránil život Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
49 fotografií