Tentokrát si Zuzana Belohorcová nechala trochu toho inkoustu pod kůži zapustit na paži. Konkrétně na její horní vnitřní část v oblasti bicepsu. A jen co se drobné ranky způsobené tatérskou jehlou zahojily, šup s fotkou na instagram. „Mám pro vás hádanku, zlatíčka. Přijde někdo z vás na to, co vyjadřuje moje nové tetování?“ Ptá se Zuzana Belohorcová u fotky, na které leží v plavkách a slunečních brýlích vystavená teplému počasí amerického Miami.

Tetovanou paži má u toho moderátorka zvednutou nad hlavu, aby byl nejnovější počin tattoo umělkyně co nejlépe vidět. A fanoušci znají moderátorku kdysi tak populárního erotického pořadu Peříčko, zdá se, velmi dobře. „Vlasta, Zuzana, Salminka, Nevio a mezitím EKG. To proto, že vám pro rodinu bije srdce,“ hádá jedna z instagramových sledujících Zuzany Belohorcové. A nejen že s obdobným tipem nepřispěchala sama, navíc se jí podařilo význam nového tetování Zuzany Belohorcové správně rozluštit.  

VIDEO: Velké stěhování Belohorcové: Krize ji vyhnala z luxusního apartmánu! Vrátí se do Evropy?

Video
Video se připravuje ...

Velké stěhování Belohorcové: Krize ji vyhnala z luxusního apartmánu! Vrátí se do Evropy? Markéta Reinischová

Na první pohled to sice není zvlášť dobře patrné. Když se ale na permanentní malůvku na paži blond moderátorky pozorně zadíváte, lze v ní skutečně rozklíčovat po sobě jdoucí písmena V, Z, S a N. Mezi nimi je pak opravdu vyšvihnutá křivka jednoho úderu srdce tak, jak ji v nemocničních zařízeních zaznamenává přístroj elektrokardiogram. Zuzana Belohorcová si tak už navždy ponese nejen metaforicky vryté v srdci, ale zcela viditelně zaznamenané na kůži životního partnera Vlastu Hájka (43) i dceru Salmu (10) a syna Nevia (6).

VIDEO: Belohorcová si v Česku nechá opravit „zhuntované“ tělo po dětech. Půjde pod narkózu.

Video
Video se připravuje ...

Belohorcová si v Česku nechá opravit „zhuntované“ tělo po dětech. Půjde pod narkózu. Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
44 fotografií