Oba herci se naposledy setkali před kamerou před 11 lety v pohádce Peklo s princeznou. Nyní představují rodiče – on tátu na mateřské a Tereza mámu coby úspěšnou designérku hraček, jež dokáže finančně zabezpečit rodinu lépe než její manžel.

VIDEO: Jiří Mádl je bez ženské! Jak by jeho vyvolená měla vypadat? 

Video
Video se připravuje ...

Jiří Mádl je bez ženské! Jak by jeho vyvolená měla vypadat? Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Děti jsou fajn

Mádl musel od počátku jako jeden z mála nerodičů v hlavním týmu zvládnout práci s dětským hereckým partnerem. „Mám děti rád, myslím, že mluvím jejich jazykem, a tak jsem rád, že to mohu konečně využít. Děti jsou fajn a já se na každou scénu s tím malým moc těším,“ svěřil se herec.

Syna nedala

Přestože je jeho filmová partnerka ve svém skutečném životě maminkou osmiměsíčního synka Mikuláše, filmařům ho nesvěřila. Pro roli malého Čeňka proto produkce musela vybírat z téměř stovky batolat. Čtyřicet jich pak viděla naživo.

Podle skutečnosti

Film vzniká pod vedením režiséra Jana Haluzy (33), který je zároveň autorem scénáře. Inspirací mu byl stejnojmenný knižní bestseller Dominika Landsmana. Ten je také autorem internetového blogu, do něhož coby novopečený otec na mateřské zaznamenával každodenní situace, jimž musel čelit.

VIDEO: 3Bobule: Tereza Ramba byla nejdřív proti, pak rozhodl dobrý scénář

Video
Video se připravuje ...

3Bobule: Tereza Ramba byla nejdřív proti, pak rozhodl dobrý scénář Bioscop

Fotogalerie
33 fotografií