Dáda Patrasová (64) se o tuto rozvernou stránku svého manžela už nezajímá a mladá umělkyně Lucie Gelemová (37), jež s o čtyřicet let starším Felixem sdílí jednu postel, zase známého seladona asi nemůže pořád hlídat a držet ho na uzdě.

Před pár dny byl tak Slováček na společenské události nachytán, jak zírá na odhalená ňadra hostesky, propagující novou kosmetiku. Té pozornost takové celebrity očividně nevadila a se Slováčkem si nechala udělat pár fotek, z nichž na několika saxofonista upírá pohled dolů - přímo na její přednosti. 

Video: Gregorová se zbavuje majetku po Brzobohatém! A problémy Witowské v televizi kvůli známosti 

Video
Video se připravuje ...

Gregorová se zbavuje majetku po Brzobohatém! A problémy Witowské v televizi kvůli známosti Bára Horáková, Lukáš Červený

Slováčkovi takové zjevné okukování podle všeho nepřijde vůbec nepatřičné, což potvrdil i na úterní vernisáži běloruské malířky Anny Karan, kdy se zasněně zahleděl do dekoltu zpěvačky Terezy Rays.

Na rozdíl od hostesky byla Rays vybavena černou podprsenkou a neprůsvitným bílým trikem, takže Slováček kromě nadupaného poprsí nezbystřil žádný další detail. O to víc mu ale asi pracovala fantazie.

Podle snímků zpěvačka chvílemi nevěděla, jak na Don Juana vedle sebe reagovat. Slováčkův pokoutný pohled jí tak asi nebyl zrovna příjemný. Ještě že Felix nežije v Americe, kde vládne hnutí MeToo. 

VIDEO: Výbuch v Praze zasáhl herečku Steimarovou, matku Polívkové! A Hryc řekl, kdo mu zachránil život

Video
Video se připravuje ...

Výbuch v Praze zasáhl herečku Steimarovou, matku Polívkové! A Hryc řekl, kdo mu zachránil život Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
38 fotografií