Do Varů za Zedníčkovými dorazili třeba Bára Munzarová (48) s Martinem Trnavským (50), kterým na večírku patřil parket, Aleš Háma (48), režisér Karel Janák (49) nebo Petr Lesák (47), který akci s Kousalovou moderoval. Na poslední chvíli se pak omluvila Halina Pawlowská (65), která řešila nečekanou kalamitu. Na chalupě jí totiž praskla voda a musela zalarmovat pomoc.

VIDEO: Vary převzal Zedníček! S manželkou uspořádali vlastní festival!

Video
Video se připravuje ...

Vary převzal Zedníček! S manželkou uspořádali vlastní festival! svůj

Smích i pláč

Na festivalu se promítala domácí videa Zedníčkových a jejich přátel z doby pandemie nebo tematické vtipy ze sociálních sítí. Sám Zedníček získal druhé místo s příspěvkem, ve kterém se na Floridě pokouší péct housky. „Motto tohoto festivalu je: Pojďme to zapít. Chce se mi chvíli smát a chvíli plakat. S kamarády jsme se dlouho viděli jen přes skype,“ svěřila se Aha! Kousalová, která akcí v Parkhotelu Richmond chtěla udělat za vším tlustou čáru. „Je to nultý ročník a doufáme, že žádný další nebude.“

Vězení na Floridě

Tři měsíce na Floridě, odkud nemohli odletět, prý stačily. „Je rozdíl být někde dobrovolně a nebýt. Prodloužit si dovolenou o čtrnáct dní je fajn. O dalších čtrnáct dní už tolik ne. Nakonec jsme se domů dostali po třech měsících na sedmou nebo osmou letenku. Do smrti si budu pamatovat číslo naší rezervace, protože jsem desetkrát denně kontrolovala, jestli je stále platná,“ dodala Kousalová.

Hrál i golf

A smutno bylo i samotnému Zedníčkovi, který si čas krátil golfem. „Bylo to lepší v tom, že jsme byli na sluníčku a nemuseli nosit roušky jako lidé v Česku, ale k čemu je vám moře, když nemůžete domů,“ říká.

VIDEO: Aleš Háma si střílí z Nely Boudové a její roušky mezi nohama! Fotka s ptákem pobavila kolegy 

Video
Video se připravuje ...

Aleš Háma si střílí z Nely Boudové a její roušky mezi nohama! Fotka s ptákem pobavila kolegy Markéta Reinischová

Fotogalerie
23 fotografií